Ben Fordot csecsemőként hagyta el az édesanyja, ám, amikor felnőttként újra egymásra találtak, egymásba szerettek, és a férfi elhagyta a feleségét.

A 32 éves Ben Ford és az 51 éves anyja, Kim West közötti viszonyra 2016-ban derült fény. A nő 19 évesen adott életet Bennek, és mivel nem akarta felnevelni, örökbe adta. A férfi felnőttként szerette volna megtudni, ki az édesanyja, ezért elkezdett kutatni utána.

2015-ben levelezni kezdtek, majd sort kerítettek az első személyes találkozóra is. Kim és Ben között már az első találkozó alkalmával izzott a levegő, később pedig sort kerítettek egy újabb találkozóra, ahol egy üveg pezsgő elfogyasztása után lefeküdtek egymással.

Kim West és Ben Ford.Forrás: The New Day

A michigani anya és fia elmondták , hogy „hihetetlen és észbontó" szexet folytattak egymással, így Ben kénytelen volt bevallani feleségének, Victoriának, mit érez biológiai anyja iránt. A férfi azt is bevallotta, hogy valahányszor feleségét csókolja, Kimet képzeli a helyére.

"Tudom, hogy az emberek azt mondják, undorítóak vagyunk, és tudnunk kéne uralkodni az érzéseinken, de mikor egy ilyen őrületes szerelem elkap, hajlandó vagy mindent feladni és harcolni érte" 

- mondta  a The Sunnak Kim.

Bár a pár korábban esküvőt és közös gyermeket szeretett volna, most nem tudni, hol élnek, és azt sem, hogy még mindig kapcsolatban vannak-e.

Korábban írtunk arról, hogy egy férfi 8 év házasság és két gyermek után hagyta el feleségét, mert beleszeretett annak anyjába.