Földre lökte, ráfeküdt és fogdosni kezdte: a nyílt utcán akartak megerőszakolni egy nőt Budapesten

dreamstime -
Páskomliget utca nemi erőszak kísérlet nemi erőszak rendőrség social media 15. kerület nyomozás letartóztatás Budapest őrizetbe vétel közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kutyát sétáltató nő mentette meg az áldozatot, aki a gyanú szerint  2022. április 4-én 21 óra 30 perc körül Budapest XV. kerületében, a Páskomliget utcában megtámadott egy nőt. 

A XV. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársai egy a közösségi médiában megjelenő hír alapján indítottak nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki a gyanú szerint a földre lökte, ráfeküdt, fogdosni kezdte, majd egy késsel megfenyegette az áldozatát.

dreamstime

A nemi erőszak végül nem valósult meg, mert egy kutyáját sétáltató nő megzavarta az erőszakoskodó férfit, aki végül elfutott a helyszínről.

A nyomozók a hivatalból indított eljárás során először felkutatták a sértettet, azonosították és nyolc nappal később, 2022. április 14-én elfogták az elkövetéssel gyanúsítható 26 éves B.Pált, akit szexuális erőszak bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

Kihallgatása után őrizetbe vették és indítványozták a letartóztatását, amit a bíróság el is rendelt - írja a Police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.