A TV2 egykori arca, Joshi Bharat tavaly év végén magánélete miatt került a címlapokra. A korábban műsorvezetőként dolgozó tévés három évtized után, tavaly ősszel vált el feleségétől, és nem sokkal azután, hogy véget ért a házasságuk, máris egy új nő oldalán találta meg a boldogságot.

Joshi Bharat ugyanis beleszeretett Mészáros Lőrinc exfeleségébe, Kelemen Beatrixba. A kapcsolatuk azonban nem tartott sokáig, ugyanis pár hónappal a leleplező fotók után már a szakításról pelykáltak. A magánéletében egymást követő fordulatok után nyár elején már arról cikkezett a sajtó, hogy az egykori műsorvezető visszavonult, nemcsak a tévézéstől, hanem a nyilvánosságtól is. Sőt egyik volt ügyfele szerint a sorselemzéssel is felhagyott.

Forrás: TV2

Mindez azonban mégsem bizonyult teljesen igaznak, ugyanis tegnap kiderült, hogy Joshi Bharat a visszatérésére készül. A TV2 egykori sztárja pontosan tudja, milyen műsorral szeretne újra jelen lenni a képernyőn, és azt is elárulta, mikor láthatják a nézők ismét képernyőn. A hírnek azonban nem mindenki örül. A realitysztár, Alekosz például durván kiakadt a hírt olvasva.

Egyszer már visszavonult, maradjon is ott. Most vissza akar térni?! Minek tér vissza! Ne térjen vissza! Mégis, miféle értéket akar képviselni? Olyat, amiben megmutatja, hogyan kell tönkretenni egy boldog családot? Hogyan kell milliárdos öregasszonyokkal összejönni a pénzért és a befolyásért? Aztán fűalatt kuncsorogni vissza a családhoz? Hát miféle értékek ezek kérem szépen! Minden férfi annyit ér, amilyen nők akarják azt. A botránycelebet már semmiféle nő nem akarja. A felesége kidobta, a szeretője elhagyta. Hát miféle gigoló ez?! Miért tér vissza! Ne térjen vissza!

– írta a Blikknek a ValóVilág korábbi győztese.