Eltűntek a közös fotók: szakíthatott a magyar sztárpár

Forrás: Instagram, Mardoll -
Mardoll Hadas Alfréd szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Februárban jöttek össze, de most úgy tűnik, szakított Mardoll és Hadas Alfréd. A hírt nem erősítették meg, de Instájukról mindketten törtölték a közös képeket. 

A fotók eltűnését a rajongók vették észre - írja a Blikk -, valamint azt is, hogy már nem is követik egymást a közösségi oldalon.

Forrás: Instagram, Mardoll

"Az egész úgy kezdődött, hogy ráírtam instagramon. Nem értette Mardoll, hogy verseny közben hogy tudok ráírni egy csajra, ugyanis mind a ketten még részesei voltunk a két különböző csatornán futó showműsornak. Először hónapokig nem kaptam választ, ki is töröltem az üzenetet. Majd kitett egy ételt a hivatalos közösségi oldalára, és arra reagáltam" - nyilatkozta korábban a kezdetekről Alfréd.

Később kiderült, hasonló elképzeléseik voltak a zenélésről, Alfréd Mardoll klipjében is szerepelt, jól érezték magukat egymás társaságában. Néhány napja még arról posztoltak, hogy közösen vettek részt egy esküvőn, így nem tudni, mi történhetett közöttük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.