"Először hónapokig nem kaptam választ" - Így indult Hadas Alfréd és Mardoll kapcsolata

Mardoll Hadas Alfréd szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, Hadas Alfréd, a Sztárban sztár leszek! rappere összejött Yvonne Dederick lányával, művésznevén Mardollal, akit az X-Faktorból ismerhetett meg az ország. Most kiderült, hogyan talált egymásra a szerelmespár.

Bár még nagyon friss Mardoll és Hadas Alfréd kapcsolata, nagyon jól érzik magukat egymás társaságában. Mint kiderült Alfréd tette meg az első lépést Mardoll felé.

"Az egész úgy kezdődött, hogy ráírtam instagramon. Nem értette Mardoll, hogy verseny közben hogy tudok ráírni egy csajra, ugyanis mind a ketten még részesei voltunk a két különböző csatornán futó showműsornak. Először hónapokig nem kaptam választ, ki is töröltem az üzenetet. Majd kitett egy ételt a hivatalos közösségi oldalára, és arra reagáltam" - mesélte a Life TV Ébredj velünk! című műsorában Alfréd.

"Nagyon cuki volt, megnéztem a Sztárban sztár leszek! produkcióit, és ő volt a kedvencem" - mondta mosolyogva Yvonne Dederick lánya.

"Mikor megláttam Mardollt, nem hittem el, hogy így rapper, ráadásul angolul. Először a beszélgetéseink nagy része a szakmáról szólt, mert mint kiderült ugyanazokat az előadókat szeretjük. Egyenlőre nem írtunk még közös számot magyarul, de biztos vagyok abban, hogy fogunk" - tette hozzá Alfréd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.