Diana hercegné egy halottlátón keresztül üzent Harrynek: Meghanról is elmondta a véleményét

Forrás: Getty Images/Anwar Hussein -
Meghan Markle Károly herceg Diana hercegné halottlátó Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
25 éve már, hogy Diana hercegné, a britek egykoron imádott előkelősége tragikus módon életét vesztette. Az autóbalesetben elhunyt kétgyermekes anyukát mind a mai napig hatalmas kultusz veszi körül és annyit cikkeznek róla, mint életben maradt családtagjairól.

Nem csak az újságok hasábjain és családtagjainak emlékeiben él tovább Diana. Egy halottlátó azt álíltja, hogy már többször is kapcsolatba lépett az egykori hercegnével, sőt rajta keresztül a királyi család több tagjának is üzent már Diana. Deborah Davies parafenomén azonban mind ez idáig még nem találkozott sem Katalinnal, sem pedig Harry kedvesével, Meghannal.

Diana hercegnő és Vilmos herceg Forrás: Getty Images/Anwar Hussein

Davies viszont nem tartja titokban azt, hogy mit mesél neki látomásaiban az 1997-ben elhunyt hercegné. Deborah elárulta, hogy Diana örül Harry és Meghan kapcsolatának, ugyanis kisfia feleségét magához hasonlóan erős nőnek tartja. A hercegi párnak jól jön a "földöntúli védelem", ugyanis mióta szakítottak a királyi családdal, meredeken zuhan a népszerűségük.

Dianának megvan a véleménye volt férjéről is – állítja a halottlátó. Davies szerint Diana megüzente neki, hogy Károly nem akarja átvenni a trónt II. Erzsébettől, és új feleségével, Kamillával mindketten elégedettek mostani életükkel. Vilmos herceg azonban készen áll az uralkodásra, sőt ő lehet az a király, aki megteremti a kapcsolatot a nép és az uralkodói család között – írja a DailyStar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.