Solti Ádám és felesége, Bernadett évek óta küzdenek azért, hogy közös babájuk legyen, egyelőre hiába. Pár hónapja kiderült azonban, hogy a már párkapcsolatban élő színész gyereket csinált a szeretőjének, aki közel két éve adott életet közös kisfiuknak.

Ádámról a napokban került elő egy 2020-ban készült felvétel, melyen a babatervezés körül felmerült nehézségeikről panaszkodik. Részletezi, milyen bonyolult időszakon mennek éppen keresztül a feleségével, akinek volt egy méhen kívüli terhessége, pedig „nagyon tervezték, nagyon várták" a picit. Ha ez nem lett volna elég, már túl voltak egy sikertelen lombikon is – írja a Ripost.

A kommentelők a történtek fényében nem győzték alázni a színészt. „A szeretője meg 2020-ban szült" – jegyezte meg egyikük, egy másik felhasználó pedig rákontrázott: „Jaja. Szakadok, mekkora képmutatás!"

A neve elhallgatását kérő szerető a botrány kirobbanását követően egyébként ügyvédhez fordult, mert, mint mondta, nem tartott igényt a nyilvánosságra, egyedül vállalta az Ádám által nemzett kicsit, a fogantatásával kapcsolatos történetet pedig teljesen máshogy ismeri, mint ahogy volt szeretője azt a sajtónak előadta.