Izzó autóban halt meg a 3 éves fiú, miután tanár apja az iskola előtt hagyta őt

Forrás: Image Source/Image Source/David Jakle/David Jakle -
halál hőguta Miami forró autó gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
35 fokos hőségben felejtette az autóban gyermekét egy Miamiban élő pár, akik épp munkahelyükre, a Lubavitch oktatási központba igyekeztek július 11-én.

A Mirror értesülései szerint a tanárként dolgozó 42 éves apának, Menachem Mendel Tauber rabbinak egyszerűen kiment a fejéből, hogy a kicsi velük van, ezért hagyta őt a perzselően forró járműben. Amikor a tűzoltók egy órákkal később beérkezett telefonos bejelentést követően a helyszínre értek, kórházba szállították a kis Shalom Taubert, de az orvosok már nem tudták megmenteni az életét.

Forrás: Image Source/Image Source/David Jakle/David Jakle

Shalom egy volt a Tauber család kilenc gyermeke közül, elvesztése az egész helyi közösséget mélyen megrázta. Egyelőre nem tudni, vádat emelnek-e a szülők ellen a kicsi haláláért. A kisfiú esete sajnos nem egyedi: idén is számos gyermek halt szörnyet felhevült autóba zárva. Tomajonostorán egy 4 éves kislány hunyt el hasonló körülmények között, egy amerikai apa pedig öngyilkos lett, miután ráébredt, hogy elővigyázatlanságával ő okozta gyermeke halálát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.