Szörnyű dolgokat jósol 2022-re Baba Vanga: éhínség és világjárvány vár az emberiségre

Forrás: Shutterstock -
2022 Baba Vanga jóslat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baba Vanga, a misztikus, bolgár jósnő sokak szerint előre látta a jövőt. A jóslatai közül jó néhány igaznak is bizonyult, így érthető, hogy még ma is adnak a szavára. A kiskorában megvakult asszony szerint borzalmas dolgok várnak ránk még idén. 

Habár Baba Vanga 1996-ban elhunyt, jóslatai a mai napig fennmaradtak. Baba gyermekkorában vakult meg, ekkor kapta látnoki képességeit. Leghíresebb jövendölései közé tartozik a 2001-es amerikai terrortámadás vagy Barack Obama elnökké választása. A közel harminc éve eltávozott jós előre tudta, mi fog történni az emberiséggel 2022-ben.

A jósnő szerint számos várost az aszály miatt vízhiány fog sújtani. Jelenleg Portugáliában és Olaszországban is felszólították a polgárokat, hogy próbálják korlátozni vízhasználatukat. Olaszország állítólag az 1950-es évek óta a legrosszabb szárazságot éli át - írja a Bors.

Szörnyű dolgokat jósol 2022-re Baba Vanga: éhínség és világjárvány vár az emberiségre Forrás: Shutterstock

Az asszony azt is megjövendölte, hogy a virtuális valóság egyre több embert a hatalmába kerít majd, akik szépen lassan zombikká válnak. Az emberek memória- és tanulási zavarban fognak szenvedni.

Vanga úgy véli, hogy az idegenek egy Oumuamua elnevezésű aszteroidát küldenek a Földre, hogy feltérképezzék és kutassák az emberi életet. Ebből eleinte nem fogunk semmit észrevenni, de hamar jön majd a baj.

Baba Vanga szerint Indiában a hőmérséklet eléri majd az 50 Celsius-fokot, a sáskák pedig megtámadják a terméseket, hatalmas, az egész országra kiterjedő éhínséget okozva ezzel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.