Két évig feküdt kómában, de felébredt és megnevezte támadóját a bárddal összevert nő

dreamstime -
kóma azonosítás felébredt bárd támadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Wanda Palmert 2020-ban támadák meg egy bárddal, és olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy az orvosok sem bíztak abban, hogy meg lehet menteni az életét. Az operáció végül sikerrel járt, ám Wanda kómába esett.

A támadással a nő bátyját, Daniel Palmert gyanúsították, de bizonyíték hiányában ejteni kellett a gyilkossági kísérlet vádját. A férfi két éven keresztül élt szabadlábon, a húga azonban másodjára is rácáfolt az orvosok szakvéleményére, és csodával határos módon júniusban magához tért.

Szépen lassan visszanyerte a beszédkészségét, és a rendőrség kihallgatta Wandát. A nő pontosan emlékezett rá, hogy saját testvére próbálta megölni. A férfit letartóztatták és jelenleg a rácsok mögött várja, hogy bíróság elé állítsák – írja a Tények az Eyewitness News cikke nyomán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.