Pár hete bombaként robbant a hír, miszerint ismét, ám ezúttal véglegesen megszakította a munkakapcsolatot Majka és Curtis. Az ózdi rapper azért hozta meg ezt a kemény döntést, mivel barátja és zenésztársa megint veszélybe sodorta a megélhetésüket azzal, hogy nem jelent meg az egyik koncerten.

Majka és Curtis külön utakon folytatják, ám Curtisnek ennek ellenére több, már előre leszervezett fellépése is van erre az évre. Úgy tűnt, ezeket gond nélkül megtartja majd, ám az egyik legutóbbi koncerten, Monorierdőn mégsem jelent meg. A szervezőknek rohamtempóban kellett átvariálniuk a programot.

Az újabb botrányt követően néhányan azt jósolták, hogy lehetnek majd olyan szervezők, akik lemondják Curtis előre leszervezett fellépéseit. A jóslat pedig beigazolódott.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Curtis a dabasi Sör és Gasztro Napokon koncertezett volna, viszont a szervezők úgy döntöttek, törlik a programból a rapper fellépését és másik sztárvendéget hívnak szombat estére. A Blikk megkereste a szervezőket, akik nem titkolták, hogy túl kockázatosnak ítélték meg Curtist és nem bíztak abban, hogy a rapper valóban megjelenik Dabason és megtartja a koncertet.

Monorierdő után nem mertünk kockáztatni. Nagyon sajnáljuk, mert többször lépett már fel nálunk Curtis, kedveljük és tehetségesnek tartjuk, de az elmúlt hetek eseményei miatt féltünk attól, hogy bármilyen okból kifolyóan nem vállalja a fellépést. A rendezvény nem ingyenes, a különböző koncertekre külön jegyeket kell venni, ezért úgy gondoltuk, hogy kockázatos lenne vállalni Curtist

– mesélte a lapnak az egyik munkatárs. Curtist is megkeresték, a rapper viszont nem reagált a kérdésekre.