Otthonában találták meg a 41 éves énekes holttestét: kábítószer okozhatta a vesztét

gyászhír gyász tragédia America's Got Talent Nolan Neal The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szobatársa talált rá Nolan Nealre, aki korábban két nagy sikerű amerikai tehetségkutatóban, a The Voice-ban és az America's Got Talentben is feltűnt.

Nolan hétfőn vesztette életét, a hírt pedig megerősítette az énekes unokatestvére, Dylan Seals is. A halál okát azonban egyelőre még nem hozták nyilvánosságra, bár egyes lapok azt feltételezik, hogy kábítószer végezhetett Neallel. Az énekes ugyanis korábban többször is őszintén mesélt drogproblémáiról.

Nolan Neal Forrás: NBC

A Mirror szerint a rendőrség gyanús port is talált Nolan Neal ágya közelében, de a boncolás eredményének megérkezéséig nem tudnak pontos információval szolgálni.

Nemcsak a drog okozhat függőséget, szinte bármi kiválthat addikciót. Egy korábbi cikkünkben részletesen is végigvettük, létezik-e függőségre való hajlam?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.