"Örülök, hogy visszakaptam az életemet" - Vadonatúj dallal rukkolt elő Nagy Adri

dal Nagy Adri új dal dalpremier magneoton kiadó Papírhajó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Adri színésznőként is kipróbálta már magát, de most visszatért a mikrofon mögé és egy új szerzeménnyel örvendeztette meg a rajongóit. Sőt, Adri azt is elárulta, hogy hamarosan eljöhet az ideje annak, hogy tovább bővüljön a családja.

Kellemes akkordmenettel, ringató gitár riffekkel érkezik az elbűvölő dalszerző/előadó, Nagy Adri új felvétele. A Papírhajó metaforikusan azt üzeni, hogy bármennyire is törékenynek látszunk mi nők, a legnehezebb helyzeteket is képesek vagyunk sikeresen átúszni.

– osztja meg Adri új dalának hátterét. – "Nagyon fontos, hogy egy nő független maradjon, és ne utalja rá magát a párjára, nem szabad másoktól várni a csodát!"

A színészként is kiváló énekesnő ma már sikeres előadóvá érett és olyan közönségkedvenc szerzemények futnak a neve alatt, mint a Sosem múlik el, a Sas Tamás rendezte mozifilm, a Szinglik éjszakája azonos című betétdala, vagy a legutóbbi, komolyabb hangvételű Hol voltál.

A lehengerlő tehetség kisebb alkotói szünete után, pedig láthatjuk, teljességgel pezseg, amit a nyári zeneszám lüktetésében és a Papírhajó videóklipjében is tetten érhetünk.

Adri, aki egyben egy gyönyörű kisfiú édesanyja, azt is elárulta, hogy ez az időszak számára egyenlő a felszabadulással:

A zenei videó Köveskálon készült egy családi kiruccanáskor bukkant rá az előadó, Kiss Márk pedig elképesztő szetteket álmodott meg Adrinak, ami jól kiemeli női szabadságát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.