Gyomorforgató: ezzel a fehér cuccal issza a kávéját az amerikai sztársportoló

Forrás: Shutterstock -
kávéfogyasztás Will Levis videó Amerika majonéz kávé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte sokkolta a netezőket az a videó, melyben az egyik feltörekvő amerikai sztársportoló, Will Levis látható. A férfi ugyanis megmutatta, tej helyett mit tesz a kávéjába.

Will Levis a Kentucky Wildcats amerikai futballcsapat hátvédje. A 23 éves sportoló tavaly igazolt a Kentucky Egyetem alakulatához, de nem teljesítménye, hanem bizarr szokása miatt lett most világhírű. A fiatal atléta ugyanis videóban mutatta meg, hogy tej helyett sokak kedvenc szószával, majonézzal fogyasztja a kávéját.

@247sports Will Levis does indeed drink mayonnaise in his coffee ☕️ #collegefootball#cfb♬ Funny lazy donkey (hilarious song)(937200) - LEOPARD

A felvételt alig pár nap alatt több mint 200 ezren nézték meg és a kommentelőket megosztja Will Levis furcsa ízlése. Nem ez az első alkalom, hogy a fiatal sportoló különleges étkezési szokásaival felhívja magára a figyelmet, ugyanis tavaly héjával együtt megevett egy érett banánt, az erről készült videót pedig feltette saját TikTok-oldalára – írja a CBS Sports.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.