Késő éjszaka lett rosszul Putyin: három órát töltöttek mellette az orvosok

Forrás: MTI/EPA/Pool/AP/Alekszandr Zemljanyicsenko -
Oroszország Vlagyimir Putyin Putyin állapota rosszullét Putyin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre vadabb pletykák látnak napvilágot az orosz elnök, Vlagyimir Putyin állapotáról. A legfrissebb, de meg nem erősített hírek szerint a napokban olyan rosszul lett, hogy az orvosai órákon át vele maradtak, míg jobban nem kezdte érezni magát.

Putyin nem sokkal azután lett rosszul, hogy hazatért Iránból, ahová tárgyalni utazott. Az orosz elnök szombaton éjjel súlyos hányingerrel küzdött, az orvosai pedig a pletykák szerint három órát töltöttek az ágya mellett. A politikus, aki októberben tölti be a hetvenet, már jobban van, de elképzelhető, hogy a heti tárgyalásokon dublőre veszi át a helyét – írja a DailyMail külföldi forrásokra hivatkozva.

Forrás: MTI/EPA/Pool/AP/Alekszandr Zemljanyicsenko

Az orosz elnök egészségügyi állapotával kapcsolatban egymásnak ellentmondó információk láttak eddig napvilágot. Egyes tudósítások biztosra veszik, hogy Vlagyimir Putyin súlyos beteg, míg külföldi titkosszolgálatok szerint egészséges. Oroszország tagadja, hogy az elnök beteg lenne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.