Le kellett állítani Curtis koncertjét: a rapper maga szakította félbe a produkciót

Forrás: Curtis/Instagram -
probléma zene dj koncert fellépés Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyár közepén robbant a hír, hogy Curtis és Majka ezentúl külön folytatják a zenélést. A szakítás okairól számtalan pletyka látott napvilágot, egyesek drogproblémákról beszélnek, míg maga Curtis azt mesélte nemrég, hogy nem úgy bántak vele zenésztársai, ahogy arra számított.

A valóság azonban lehet, hogy örökre rejtve marad, ugyanis Curtis interjújára Majka csak annyit reagált, hogy nem fogja elmondani az igazságot, mert azzal belerúgna egykori kollégájába és jó barátjába, akinek most nem bántásra, hanem segítségre van szüksége.

@enber0987#balhé#foryou#curtis#miafasz #@curtis4kerofficial!#mise♬ eredeti hang - Titkosember ️

Curtis ezentúl egyedül koncertezik, de nem alakul egyszerűen az élete. Az egyik saját buliján nem jelent meg, ennek hatására pedig egy másik helyszín nem mert kockáztatni, és lemondták az előre egyeztetett fellépést. A szervezők féltek, hogy Curtis azt az estét is kihagyja. A rapper minden nehézség ellenére dolgozik tovább, de az ág is húzza őt.

Legutóbbi koncertjét saját magának kellett félbeszakítania, ugyanis a DJ, aki a zenét keverte, nem tudta rendesen beállítani a ritmust. Az esetről videó is készült, a közönség pedig jól hallhatóan a rappernek adott igazat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.