L.L. Junior: "Bármi is az ítélet, a fiamat sajnos már semmi nem hozhatja vissza."

Hopp Csilla gázolás ügyészség baleset bíróság ítélet Lesi Dávidka fellebbezés L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt a Life is megírta, a 2019 nyarán balesetben elhunyt Lesi Dávidka halálért korábban az édesanyját, Hopp Csillát vádolták meg gondatlanságból elkövetett emberölés miatt, de a bíróság L.L. Junior elsőszülött fiának édesanyját felmentette. Az új vádlott Csilla barátnője, P. Carmen lett, akinek ügyében tegnap született első fokú bírósági döntés. 

A Fővárosi Főügyészség tanúk meghallgatása után úgy döntött, hogy P. Carmen esetében sem valósult meg bűncselekmény, és a kis Dávidka édesanyjának barátnőjét felmentette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádja alól.

L.L. Junior Forrás: L.L. Junior/Instagram

P. Carmen ügyvédje a bíróságon azt mondta,hogy bár nem volt kérdés, hogy büntetőeljárás indul az ügyben, hiszen meghalt egy kisfiú, maximum hanyagságról lehet szó ebben az ügyben, ami semmi esetre sem büntetőjogi kérdés.

Az ügyészség fellebbezett, így az ügy másodfokon folytatódik tovább.

Az ítélettel kapcsolatban megszólalt L.L. Junior is, aki a Blikknek azt nyilatkozta: "Jobban örültem volna, ha ma lezárul ez az egész, és Dávidka békében nyugodhat tovább. Bármi is az ítélet, a fiamat sajnos már semmi nem hozhatja vissza. Ez egy szörnyű baleset, amiről senki nem tehet. Csilla és Carmen mind a két fiamat imádta, óvta, vigyázott rájuk. Egyikük sem hibás a történtekért. Épp elég nehéz ezzel mindnyájunknak együtt élnünk."

A Bors is megkereste a rappert, aki nem lehetett ott a tárgyaláson, mert őt és ügyvédjét is kizárták. Junior a lapnak így nyilatkozott:

"Nem létezik helyes ítélet a kisfiunk halálának ügyében. Semmi sem hozza vissza a fiamat"

– mondta megtörten, és ezzel Dávidka édesanyja, Hopp Csilla is egyetértett:

"Csak azt tudom mondani, amit Laci" - mondta a megtört édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.