Majka és Pápai Joci csókolózott a Sztárban Sztár leszek! legutóbbi adásában - Videó

csók TV2 videó Majka Pápai Joci Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt hétvégén újabb válogató adással jelentkezett a TV2 népszerű tehetségkutatója, melyben a mesterek ismét ölre menő harcot folytattak a versenyzőkért.

Nagy tehetségekben és vicces előadókban ezúttal sem volt hiány. A remek hangi adottságokkal megáldott, karakteres jelentkezőkön többször össze is szólalkoztak a zsűritagok, ugyanis mindenki magának akarta az adott versenyzőt. Nem mindenkiért folyt azonban nagy harc, sőt voltak olyanok is, akikben megjelenése után nem bíztak a mesterek.

Majka az egyik jelentkező dalválasztását hallva meggondolatlan kijelentést tett. A rapper azt mondta, ha a versenyző képes lesz az adott nótát tökéletes elrappelni, akkor ott, a kamerák és a közönség előtt fogja megcsókolni Pápai Jocit. A versenyző a Veszélyes elemek egyik dalát hozta, ami Majka szerint kifejezetten nehéz. Károlyi Róbert azonban tökéletesen megoldotta a feladatot.

Joci ekkor odaült Majka elé, majd elcsattant a csók, ami inkább csak puszi volt a videót látva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.