"Borzalmas és elítélendő" - Megszólalt L.L. Junior, akinek letartóztatták a zenésztársát

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
rendőrség G.w.M rajtaütés V. Bálint banda letartóztatás bűnbanda rapper Szlovákia L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap érkezett a hír, miszerint egy bűnbanda tagjait fogta el a rendőrség a szlovák fővárosban. A gyanú szerint a csapat tagjai nagy akcióra, a feltételezések szerint egy bankrablásra készültek, ám az ügy azért robbant ekkorát, mert az egyik résztvevő két hazai rapper zenésztársa.

A férfit akkor fogták el, amikor a szlovák Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség munkatársai rajtaütöttek egy bandán a pozsonyi Bratislava Hotelnél. Két autóban valódinak tűnő fegyvereket, rendőri álruhákat, sisakokat, golyóálló mellényeket találtak a rendőrök.

A Caravela fedőnevű akciót hosszú előkészület előzte meg, és végül október 8-án lecsaptak a bandára. Egy dél-szlovákiai szervezett csoport hat tagját vádolták meg vagyon elleni és erőszakos bűncselekményekért. Köztük van a felvidéki rapper, V. Bálint is, aki nem ismeretlen a hazai közönség számára, ugyanis L.L. Juniorral és G.w.M-mel is dolgozott.

Illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

– mondta a Borsnak Junior. A lap megkereste G.w.M-et is, aki a portál munkatársától értesült zenészkollégája letartóztatásáról.

"Megdöbbentem, nem is tudok hirtelen ennél többet mondani. Erre a történetre nem lehet semmilyen reakciót adni, ez elképesztő" – zárta rövidre a rapper.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.