Zámbó Krisztián meglepő titkot árult el Jimmyről: ezért feküdt kés alá a legendás énekes

Forrás: TV2 -
zsírleszívás Zámbó Jimmy műtét plasztika Zámbó Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krisztián gyerekkora óta fél a tűktől, mégis alávetette magát egy szépészeti beavatkozásnak, sőt tetoválásokat is csináltatott, ám több is félkész maradt, mivel olyan alacsony a fájdalomküszöbe, hogy nem ment vissza, hogy befejezzék.

Zámbó Krisztián interjút adott a Blikknek, melyben elmeséli, hogy családi öröksége miatt döntött úgy, hogy botoxoltatja magát.

– mesélte a lapnak Krisztián, aki mára megbékélt a ráncaival, sőt egészen férfiasnak is tartja azokat. Míg az arcával elégedett, a hasával már nincs kibékülve, és őszintén beszélt arról, hiába a diéta és a sport, nagyon nehezen mennek le róla a kilók. Krisztián ezzel sincs egyedül, ugyanis édesapja, Jimmy is hasonló gondokkal küzdött.

Forrás: Instagram/Zámbó Krisztián

– árulta el a titkot Jimmy fia, aki ugyan még nem tervezi a zsírleszívást, de ha nem változik a helyzet, valószínűleg kés alá fekszik ő is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.