Megszólalt Berki Mazsi barátja: ezt gondolja Bárdosi öklendezéséről

Bárdosi Sándor TV2 Dancing with the Stars Berki Mazsi öklendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dancing with the Stars idei évada hangos a botrányoktól. Rögtön az első adás felkorbácsolta az indulatokat, ugyanis rajongók ezrei ragadtak billentyűzetet Rubint Réka kiesése után. A fitneszlady hűséges követői pedig azt tervezték, hogy petícióban kérik a TV2-t, adjon újabb esélyt kedvencüknek.

A múlt szombati, harmadik adás sem volt visszhangtól mentes. Az utolsó két helyen Berki Mazsi és Bárdosi Sándor állt, a szavazatok alapján pedig utóbbi számára ért véget a verseny. Az olimpiai ezüstérmes bokszoló a kiesése után megölelte benn maradt versenytársait és puszit is adott Berki Krisztián özvegyének, majd mikor elfordult tőle, öklendező mozdulatot imitált.

Mindezt a kamerák is rögzítették és ez a reakció sok nézőnél kiverte a biztosítékot.

Bárdosi ezt követő nyilatkozatai azonban csak gerjesztették a hullámokat. A sportoló ugyanis azt mondta, ösztönös volt a reakció, majd beleállt bent maradt versenyzőtársába, Berki Mazsiba.

Bárdosi Sándor és Szőke Zsuzsanna búcsúzott a műsortól Forrás: TV2

"Augusztus végén halt meg az édesapám. Ha valaki, én tényleg gyászolok. (...) Ennek ellenére sem gondoltam etikusnak bevinni a műsorba ezt az érzést. Más pedig beleviszi ezt a műsorba. Nekem ettől felfordul a gyomrom és kész... Ha valaki a véleményemen megsértődik, az nem érdekel. Én elhatárolódom attól, aki a gyászát használja fel önpromózásra."

Berki Mazsi egyelőre nem reagált Bárdosi Sándor öklendezésére vagy az azt követő nyilatkozataira, ám az özvegy egyik barátja már nem maradt csendben. A Blikk vette észre, hogy Mazsi üzlettársa és egyik jó barátja, Nagy Olivér a saját Instagram-oldalán kifejtette véleményét a tévében is látott jelenetről:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.