A Dancing with the Stars idei évada hangos a botrányoktól. Rögtön az első adás felkorbácsolta az indulatokat, ugyanis rajongók ezrei ragadtak billentyűzetet Rubint Réka kiesése után. A fitneszlady hűséges követői pedig azt tervezték, hogy petícióban kérik a TV2-t, adjon újabb esélyt kedvencüknek.

A múlt szombati, harmadik adás sem volt visszhangtól mentes. Az utolsó két helyen Berki Mazsi és Bárdosi Sándor állt, a szavazatok alapján pedig utóbbi számára ért véget a verseny. Az olimpiai ezüstérmes bokszoló a kiesése után megölelte benn maradt versenytársait és puszit is adott Berki Krisztián özvegyének, majd mikor elfordult tőle, öklendező mozdulatot imitált.

Mindezt a kamerák is rögzítették és ez a reakció sok nézőnél kiverte a biztosítékot.

Bárdosi ezt követő nyilatkozatai azonban csak gerjesztették a hullámokat. A sportoló ugyanis azt mondta, ösztönös volt a reakció, majd beleállt bent maradt versenyzőtársába, Berki Mazsiba.

Bárdosi Sándor és Szőke Zsuzsanna búcsúzott a műsortólForrás: TV2

"Augusztus végén halt meg az édesapám. Ha valaki, én tényleg gyászolok. (...) Ennek ellenére sem gondoltam etikusnak bevinni a műsorba ezt az érzést. Más pedig beleviszi ezt a műsorba. Nekem ettől felfordul a gyomrom és kész... Ha valaki a véleményemen megsértődik, az nem érdekel. Én elhatárolódom attól, aki a gyászát használja fel önpromózásra."

Berki Mazsi egyelőre nem reagált Bárdosi Sándor öklendezésére vagy az azt követő nyilatkozataira, ám az özvegy egyik barátja már nem maradt csendben. A Blikk vette észre, hogy Mazsi üzlettársa és egyik jó barátja, Nagy Olivér a saját Instagram-oldalán kifejtette véleményét a tévében is látott jelenetről:

A hétvége tanulságos volt számomra, megtanultam, hogy egy versenyben megmutatkozik mindenkinek a valóságos arca, főleg, ha kiesik. Én is sok versenyen vettem már részt versenyzőként, de kiesés után büszkén távoztam és a bent maradt versenyzőnek, versenyzőknek mindig jó szívvel gratuláltam.