Nagyon lassan alakult Csuti és Szorcsik Viki kapcsolata. Az üzletember és a színésznő többször is ugyanakkor, ugyanarról a helyről posztolt saját Instagram-oldalán, ez keltette fel a követőik figyelmét. Habár sosem mondták ki, hogy együtt vannak, az ismerkedés tényét nem tagadta a Jóban Rosszban egykori sztárja.

Kapcsolatuk azonban azelőtt véget ért, hogy elkezdődhetett volna. A héten egy neve elhallgatását kérő ismerős arról beszélt a Blikknek, hogy Viki és Csuti szakítottak, ám egyikük sem szeretett volna a lapnak nyilatkozni ebben az ügyben. A színésznő azonban most mégis kivételt tett és a Ripostnak elárulta, pontosan is mi történt – vagyis mi nem történt közöttük.

Ami nem volt, az nincs is

– mondta a lapnak Szorcsik Viki, utalva ezzel arra, hogy mindvégig az ismerkedési fázisban voltak az üzletemberrel, Kulcsár Edina exférjével.

Szorcsik VikiForrás: Szorcsik Viki/Instagram

"Az egész élet egy újrakezdés, állok elébe. Sokat tanul az ember mindenből, a tetteiből, én is ezen vagyok, igyekszem. Egyszerű vagyok, de nagyszerű. Nem hazudok, ez különböztet meg sokaktól, hogy vállalom a következményeket."

Az emberek nem kommunikálnak, nincs meg a másik iránti tisztelet. Ezt sokszor tapasztaltam már, nem csak párkapcsolatban. Ha már a nőt nem, legalább az embert tiszteljük meg! Nem lehetünk ennyire sértődöttek és közömbösek a másik iránt, hogy ne tudjuk megbeszélni a dolgokat!

– zárta a lapnak a színésznő.