párkapcsolat Szabó András Csuti ismerkedés Csuti Szorcsik Viki szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon lassan alakult Csuti és Szorcsik Viki kapcsolata. Az üzletember és a színésznő többször is ugyanakkor, ugyanarról a helyről posztolt saját Instagram-oldalán, ez keltette fel a követőik figyelmét. Habár sosem mondták ki, hogy együtt vannak, az ismerkedés tényét nem tagadta a Jóban Rosszban egykori sztárja.

Kapcsolatuk azonban azelőtt véget ért, hogy elkezdődhetett volna. A héten egy neve elhallgatását kérő ismerős arról beszélt a Blikknek, hogy Viki és Csuti szakítottak, ám egyikük sem szeretett volna a lapnak nyilatkozni ebben az ügyben. A színésznő azonban most mégis kivételt tett és a Ripostnak elárulta, pontosan is mi történt – vagyis mi nem történt közöttük.

– mondta a lapnak Szorcsik Viki, utalva ezzel arra, hogy mindvégig az ismerkedési fázisban voltak az üzletemberrel, Kulcsár Edina exférjével.

Szorcsik Viki Forrás: Szorcsik Viki/Instagram

"Az egész élet egy újrakezdés, állok elébe. Sokat tanul az ember mindenből, a tetteiből, én is ezen vagyok, igyekszem. Egyszerű vagyok, de nagyszerű. Nem hazudok, ez különböztet meg sokaktól, hogy vállalom a következményeket."

– zárta a lapnak a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.