Két előadás között szenvedett balesetet a magyar zenész: lezuhant és eltörte a kulcscsontját

Forrás: Facebook/Gerendás Péter -
zuhanás kulcscsont baleset Gerendás Péter fellépés kulcscsonttörés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg is kórházban ápolják Gerendás Pétert, aki a napokban súlyosan megsérült.

A Liszt Ferenc-díjas zeneszerző és szövegíró az Égigérő muzsika című mesekoncerten lépett a közönség elé a hétvégén. Gerendás Péter nemcsak zenészként, hanem színészként is megmutathatta tehetségét, azonban ideje korán ki kellett szállnia a produkcióból. Két előadás között ugyanis baleset érte, több métert zuhant és eltörte a kulcscsontját.

Gerendás kénytelen volt lemondani minden további, decemberi fellépését is, ugyanis kórházban van – vette észre a Ripost.

– írja Facebook-posztjában Gerendás Péter.

Gerendás Péter Forrás: Facebook/Gerendás Péter

"Nem akarok misztikus húrokat pengetni, de velem zuhant az a spanyolgitárom amit még 1982-ben első feleségemmel, Katival vettünk a készítőnél Madridban. Azóta ez a gitár állandó az életemben. Többen megvásárolták volna, de én nem adtam el. A sérüléseiből ítélve (ripityára törött) valószínüleg ráeshettem, így megmenthetett engem sok mindentől."

– zárja bejegyzését a zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.