Fogadásból változtatott külsőjén Schmuck Andor: így néz ki most a politikus - Fotó

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
fotó fogadás szerelem Schmuck Andor szakáll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert politikus, aki tavaly a TV2 falusi sztárrealityjében is megmutatta magát, most meglepő döntésre szánta el magát. Egészen addig nem veszi kezébe borotváját, amíg el nem jegyzi harmadik feleségét.

Schmuck Andor még mindig az igazit keresi, és reményei szerint hamarosan megkérheti leendő kedvese kezét. Ennek kapcsán fogadást is kötött az egyik barátjával, és egészen addig nem borotválkozik, ameddig nem lesz újra gyűrű az ujján.

"Nem látszik még, hogy milyen erősséggel nő, de őszintén szólva én naponta borotválkozom. Vagyis... borotválkoztam. Most készülődök, és reménykedem, mihamarabb megtalálom az igazit, mert jön a jövő karácsony és furcsa lenne a saját szakállammal eljátszani a Mikulást. Így legalább tudok menni castingra. Láttam, keresnek embert a Harry Potterbe az igazgató szerepébe, de Gyűrűk Ura-szerepet is szívesen elvállalnék. Gandalfnak szerintem tökéletes lennék" – mesélte a Borsnak Schmuck Andor.

A politikus augusztusban lett ismét szingli, akkor regisztrált is a Tinderre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.