Az egykori szépségkirálynő idén karácsonykor jelentette meg legújabb slágerét, melyhez videoklipet is forgattak. A dal nem véletlenül kapta a Boldogság címet, ugyanis Edina arról énekel benne, hogy párjával megtalálták a nagybetűs boldogságot.

A dal és a hozzá forgatott videoklip nem nyerte el mindenki tetszését, és Kulcsár Edinát a videó alatt, valamint saját Instagram-oldalán is sokan kritizálják. Egyesek például azt mondják, hogy legyenek boldogok, csak ne énekeljenek róla. A modell és influenszer azonban nem tartja magát énekesnőnek, ez csak afféle hobbi a számára.

"Nagyon szeretek énekelni, és azt gondolom, hogy azok a jó előadóművészek – és mondom, nem sorolom magamat ide –, akik érzésből tudják csinálni, amit csinálnak, és hitelesek abban, amit éppen csinálnak. Éppen ezért volt talán az első klip is jó, olyan szempontból, hogy önazonos volt, és tényleg az aktuális érzéseimet tükrözte. Ugyanúgy ez is ugyanez lesz" – idézte a Blikk Edinát, aki a forgatás során interjút adott a Tényeknek.

Kulcsár Edina és G.w.MForrás: Kulcsár Edina/Instagram

A kétgyermekes és várandós édesanya legújabb dalát, akárcsak az év elején megjelent számot, G.w.M-mel, jelenlegi párjával közösen készítette. Edina számára azonban elképzelhetetlen, hogy ugyanúgy koncertezzen vagy turnézzon, mint rapper szerelme.

Azt gondolom... sőt nem azt gondolom, hanem ez egyértelmű, hogy a család az első. Tehát arról biztos szó sincs, hogy mondjuk én hétvégén, ugyanúgy, mint Márk, eljárjak különböző fellépésekre. Sokkal inkább szeretnék adni a zenével másoknak, akár videóklip formájában.