Köllő Babett "kis mocsoknak" és "büdös görénynek" nevezi saját kislányát

Forrás: Instagram/Köllő Babett -
TV2 Köllő Babett Milla Vigyázat, gyerekkel vagyok! becenév
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú kihagyás után új részekkel tért vissza a TV2 képernyőjére Ördög Nóra vetélkedője, melynek első részéből kiderült, hogy a színésznő és zsűritag, Köllő Babett meglehetősen furcsa nevekkel illeti saját gyermekét.

A Vigyázat, gyerekkel vagyok! első adásában Köllő Babett és kislánya, Milla is játszott, és így derült fény arra, hogy válogatott kifejezésekkel hívja gyermekét az ismert édesanya.

"Az esti szeretgetésnél szokott lenni, amikor megölelgetem a gyerekemet, hogy annyira elönt az iránta érzett szeretet, hogy azt mondom neki: Te kis mocsok, te kis büdös görény! Ezeket persze nyilván nem sértésnek szánom, becenevek. Volt egy időszak, amikor nagyon szerette, és minden este kérte, hogy mást találjak ki" – idézte Babettet a Bors.

Köllő Babett és lánya, Milla Forrás: Instagram/Köllő Babett

Ezen a kijelentésen Babett nagyon meglepődött, mert, mint mondja, eddig meg volt győződve arról, hogy menő. A lányával különleges és szoros a kapcsolata, mindent megbeszélnek egymással, és esténként külön "énidejük" van, amikor sorra veszik a nap legfontosabb történéseit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.