Belengette visszavonulását L.L. Junior, aki hamarosan elhagyja Magyarországot

Forrás: L.L. Junior/Instagram -
Fekete Vonat visszavonulás koncert Beat Mohamed Fatima botrány L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január elején nagyszabású arénakoncerttel ünnepelte fennállásának huszonötödik évfordulóját a roma hiphopegyüttes, a Fekete Vonat. Az eseményre rengetegen voltak kíváncsiak, a buli mégsem úgy alakult, ahogy a fellépők tervezték és nem hozott annyi profitot, mint várták.

A Fekete Vonat idén a Budapest Parkban is koncertezett volna, de nem sokkal az arénás fellépés után lemondták azt a bulit, és bejelentették, hogy kvázi feloszlik a formáció. Nem kellett sokat várni arra, hogy kiderüljön, a piszkos anyagiak vertek éket a tagok közé, és Fatima rögtön előállt a hírrel, miszerint megalakult saját zenekara, a továbbiakban pedig csak velük fog zenélni.

A rajongók közül vannak, akik simliskedést sejtenek az arénakoncert szervezése körül, mindezt pedig arra alapozzák, hogy habár megvették a jegyet, ki is fizették az árát, a papíron nem az összeg, hanem a "tiszteletjegy" szó szerepelt.

L.L. Junior Forrás: L.L. Junior/Instagram

A botrány kirobbanása után érkezett a hír, miszerint L.L. Junior hamarosan rövid időre elhagyja az országot. A rapper ugyanis közös projektet indít egy régi barátjával: hajóutakat szerveznek majd a Karib-tengeren, ahol tradicionális kubai bachata zenekarral fog fellépni hetente kétszer és klasszikus magyar dalok élő feldolgozásait adja elő.

A zenész nemrég a Fókusznak adott interjút, ahol kifejtette, távozása nem végleges, nem is tudna örökre elmenni Magyarországról, hiszen ideköti őt a családja és a vállalkozása. A karibi kaland nemcsak munka, hanem egyfajta "El Camino" lesz számára, mert szüksége van arra, hogy kiszakadjon a jelenlegi környezetéből, ahol a Fekete Vonat-botrány mellett még kisfia tragédiája, valamint válása is nyomasztja.

L.L. Junior ezek mellett arról is beszélt, hogy közel a visszavonulás pillanata, ám addig még van pár aktív éve:

– idézte a rapper szavait a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.