Drasztikus fogyókúra és drogok miatt halhatott meg Lisa Marie Presley

Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP -
fogyás Lisa Marie Presley fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, január közepén meghalt 54 éves korában Lisa Marie Presley énekes, dalszerző, Elvis Presley legendás amerikai énekes egyetlen lánya. A híresség egy Los Angeles-i kórházban hunyt el helyi idő szerint csütörtökön, néhány órával azt követően, hogy mentővel a sürgősségi osztályra vitték. Úgy tudni, szívrohamot kapott, most pedig az is kiderült, mi vezethetett idáig. 

Drasztikus fogyás és az opiodokra való visszaszokás vezethetett Lisa Marie Presley halálához – írja a TMZ.

A lap úgy tudja, Lisa Marie Presley a lehető legjobban szeretett volna kinézni az Elvis-film díjátadó ünnepségein, drasztikus fogyókúrába fogyott: hat hét alatt 15-20 kilótól szabadult meg, amelyhez súlycsökkentő gyógyszereket is használt, ráadásul újra opiátokat kezdett használni.

A család elmondása szerint Lisa Marie-t komoly hasi fájdalmak miatt vitték kórházva, a toxikológiai vizsgálatok eredményére azonban még várni kell.

Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.