Nem Galambos Lajcsi lesz az egyetlen Galambos a kecskeméti börtönben

Forrás: TV2 -
Galambos Lajos börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt jelentette be a Budapest Környéki Törvényszék, hogy elutasította a bíróság Galambos Lajcsi halasztási kérelmét, így a zenész mégsem ússza meg a bíróság által kiszabott büntetését. Kiderült, hogy a kecskeméti börtönben nem ő lesz az egyetlen Galambos. 

Galambos Lajosnak február 15-én kellett volna megkezdenie a börtönbüntetését, de ez nem történt meg. Később kiderült, hogy Lajcsi halasztást kért, majd az is, hogy komoly egészségi gondjai vannak. Elmondta, gyógyíthatatlan betegsége van, ennek ellenére azonban, úgy tűnik, nem kap halasztást. Kérelmét elutasították.

Galambos Lajos Forrás: TV2

"A bíróság döntése nem végleges, az ellen fellebbezésnek van helye, azonban ez a börtönbüntetés megkezdésére halasztó hatállyal nem bír" – írták a közleményben.

A kecskeméti intézményben már több hónapja bent van a Fővárosi Ítélőtábla Katonai Tanácsa által hivatalos vesztegetés elfogadása és államtitoksértés bűntettének elkövetése miatt négy év börtönbüntetésre ítélt Galambos Lajos, a Nemzetbiztonsági Hivatal korábbi vezetője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.