Visszaélnek Galambos Lajos nevével: álprofilon hirdetik a trombitás nem létező fellépéseit

Frizbi TV -
Galambos Lajos Galambos Lajcsi Lagzi Lajcsi fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú évek óta húzódik már Galambos Lajos büntetőügye. A perben tavaly év végén született jogerős ítélet, mely szerint a trombitásnak közműlopás miatt börtönbe kell vonulnia. A zenész azonban súlyos betegséggel küzd és ezért halasztást kért, melyet nemrég elutasított a bíróság.

Az év elején számos pletyka látott napvilágot az egykor Lagzi Lajcsiként elhíresült trombitásról, melyek egy részét állítása szerint egyik régi kollégája szivárogtatta ki a sajtónak. A sok valótlanság és a korábbi ismerős tette lelkileg padlóra küldte Galambost, akinek amúgy is megromlott az egészségi állapota. A zenész ugyanis a sok évnyi trombitálásnak köszönhetően visszafordíthatatlan tüdőtágulattal küzd.

Nemcsak emiatt, hanem a bírósági ügy miatt is úgy döntött, hogy egy időre visszavonul, ezért fellépéseket sem vállal. Az interneten mégis terjednek a fellépéseiről szóló információk. A trombitás szerint egy kamu profil hirdeti a nem létező koncerteket.

– kezdte a Tények Plusznak adott riportjában Galambos Lajos, akinek jelentős bevételkiesést okoz, hogy nem zenélhet, és mint mondja, már régóta a tartalékaiból él. Megemlíti azt is, hogy komoly költségekkel jár számára a bírósági ügy, ugyanis eltökélte, hogy szeretné bebizonyítani az igazát. Az ítélet azonban nemcsak börtönbüntetésről, hanem pénzbírságról is szólt, Galambosnak 45 millió forintot kellett kifizetnie.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor kell megkezdenie letölteni a börtönbüntetést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.