Régi kollégája juttatta kórházba Galambos Lajost, a trombitás lelkileg padlóra került

Life TV -
félinformáció Galambos Lajos szivárogtatás Lagzi Lajcsi árulás rosszullét kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bíróság tavaly decemberben ítélte jogerősen letöltendő börtönbüntetésre a népszerű trombitást, akiről azt pletykálták, hogy idén februárban kell majd a rácsok mögé vonulnia. Galambos Lajos azonban beteg és ezért halasztást kértek az ügyvédjével, a napokban pedig kórházba is került az egykori médiasztár.

Galambos Lajos, vagy ahogy sokan ismerik, Lagzi Lajcsi visszafordíthatatlan betegségben, tüdőtágulatban szenved, melyet feltehetően a sok évtizednyi trombitálás okozott. A betegséget gyógyítani nem, csak kezelni lehet, ám nem ez volt az oka annak, hogy tegnap mentővel kórházba kellett szállítani. Lajcsi otthonához két mentőautó is érkezett.

"Olyan fulladásos roham tört rám, hogy tényleg pánikba estem" – mesélte a Blikknek a trombitás, akihez egyik családtagja hívott mentőt. "Az első autóban nem volt olyan felszerelés, ami a teljeskörű kivizsgálásomhoz elengedhetetlenül szükség lett volna, így kértek még egy, már jobban felszerelt mentőt. Végül az szállított be a tatabányai kórházba."

Galambos Lajos Forrás: Life TV

Lajcsi újabb gyógyszert kapott, és határozatlan időre eltiltották a trombitálástól is, melyet úgy él meg, mintha az életét vették volna el tőle. A lap munkatársa megkérdezte Lajcsit, mi okozhatta a fulladásos rohamot, a zenész pedig meglepő válasszal szolgált.

"Úgy érzem magam, mint az a kutya, aki már a földön fekszik, de még belerúgnak. Sajnos, belém is olyanok rúgnak, akikről fel se mertem volna tételezni. Az, hogy közeli munkatársak, stábtagok elárulnak, már nekem is sok. Valótlanságokat terjesztenek rólam a sajtóban, amivel korábban nem foglalkoztam volna, de az ellenem folyó eljárásban hatalmas károkat okozhatnak" – kezdte Galambos, majd hozzátette, egy magánnyomozó kiderítette, hogy egyik kollégája szivárogtat róla a sajtónak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.