Érkezik a mozikba Bruce Willis utolsó filmje

Forrás: IMDb -
Bruce Willis Bruce Willis utolsó filmje Assassin utolsó film
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt, tavaly márciusban érkezett a döbbenetes hír, miszerint visszavonult a színészettől Bruce Willis. A legendás akciósztár ugyanis olyan betegséggel küzd, mely nemcsak a munkájában hátráltatja, hanem megnehezíti a mindennapjait is.

A tavalyi hírek még arról szóltak, hogy Bruce Wilis afáziában szenved, azonban nemrég pontosították a diagnózisát, mely sajnos nem sok jót sejtet. A színész ugyanis frontotemporális demenciával küzd, mely az intellektuális képességek romlásával, a személyiség megváltozásával és viselkedés- valamint hangulatzavarokkal is járó betegség.

Bruce Willis Forrás: IMDb

Bruce Willis vélhetően már soha többé nem vállal filmszerepet, de van még a "tarsolyban" olyan produkció, amely nem került bemutatásra. A színész még 2021 nyarán forgatta az Assassin című alkotást, melynek mozis premierje tavaly szeptember óta csúszik. Az alkotók végül idén március 31-én mutatják be a filmet az amerikai mozikban – írja az Index.

A portál szerint a története főszereplője, Valmora (Bruce Willis) és katonai csapata futurisztikus mikrochip-technológiát fejlesztenek ki, aminek köszönhetően egy ügynök elméje áthelyezhető egy másik személy testébe. Az egyik kém halálát követően azonban a feleségének kell átvennie a helyét, ami további bonyodalmakhoz vezet.

A film magyar premierjéről egyelőre nincs információ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.