"Megerőszakolt egy angol csapat sztárfocistája" - állítja egy neve elhallgatását kérő nő

Forrás: Shutterstock -
nemi erőszak támadás Premier League sztárfocista
"Tinikoromban megerőszakolt a Premier League sztárja. Lefilmezte az aktust, majd megmutatta a barátainak. És ezt a férfit nap mint nap látom a tévében" - állítja egy fiatal nő egy nagy port kavaró interjúban. A neve elhallgatását kérő áldozat 19 éves volt, amikor nyolc évvel ezelőtt egy ismert focista megerőszakolta egy házibulin.

A fiatal nő a Daily Mailnek adott interjút. A beszélgetés során elmondta, hogy a labdarúgó, akivel a buli előtt még sosem találkozott, valószínűleg már nem is emlékszik rá. Ha elmennének egymás mellett az utcán, nem ismerné fel őt, ő azonban nem tudja elfelejteni azt a szörnyű éjszakát.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

Amikor a férfi rátámadt, teljesen lebénult, mozdulni sem tudott. Az zökkentette ki, amikor valaki dörömbölt a szoba ajtaján, és megkérdezte, mi folyik odabent. Azt gyanítja, hogy valamit belekevertek az italába, ennek ellenére biztos abban, hogy a szexbe nem egyezett bele. Nem is volt részeg, hiszen mindenre emlékszik. A nő azt állítja, a focista lefilmezte az aktust, a felvételeket pedig megmutatta a barátainak. A lány ugyan nem látta a filmet, és nem is tudja, hogy valakinél megvan-e még.

A tini a támadást sem a szüleinek, sem a rendőrségnek nem jelentette, félt attól, hogy őt ítélik majd el. Fájdalmát csak tovább mélyíti, hogy támadója arcát nap mint nap látja a tévében, ugyanis a férfi egy neves csapat játékosa.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.