Egy napon kétszer is rögzíthették ugyanazt az ufót - A felvételek hasonlítanak a Pentagon képeire

Anomalien Pentagon videó ufó
Felbolydult az internet népe két, a Pentagon felvételéhez nagyon hasonló videó miatt.

A hónap elején két, azonos napon készült videót töltöttek fel a YouTube-ra állítólagos ufóészlelésekről, és nem sok időbe telt, hogy a fanatikusok rámutassanak valami igen fontos dologra: a két felvétel ugyanazt az objektumot rögzítette.

Alább a két videó. Az elsőt a SRQ Sarasota Bradenton nemzetközi repülőtérről vették fel, a másikat pedig egy repülőgépről készítették, ami éppen Kolumbia felett járt.


Az ufókkal foglalkozó Anomalien hírügynökség azóta nemcsak arra hívta fel a figyelmet, hogy a videók ugyanazt az azonosítatlan objektumot rögzítették, hanem arra is, hogy a Pentagon által korábban közzétett felvételeken észlelt ufóra hasonlítanak. 2020-ban a Pentagon kiadott három rövid videót „azonosítatlan légi jelenségekről" (UAP). Az egyik felvételt egy vadászrepülőgép infravörös kamerájával rögzítették 2015 januárjában: az ufó nagyon hasonlít azokra, amelyek a friss videókban szerepelnek - írja az Unilad.

Az ufóhívők biztosak benne, hogy a felvételek valami nagyon fontosat rögzítettek, vannak azonban olyanok is, akiknek szent meggyőződése, hogy a videókban lufik láthatók. Ezt azzal cáfolják egyesek, hogy egy léggömb nem képes 30 ezer lábra (9000 méterre) emelkedni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.