Közleményt adott ki Matthew Perry családja: "Összetört a szívünk"

halál közlemény család Matthew Perry
Matthew Perry családja megtörte a csendet, miután az 54 éves színészt holtan találták otthonában.

„Összetört a szívünk szeretett fiunk és testvérünk tragikus elvesztése miatt. Matthew annyi örömet hozott a világnak, színészként és barátként egyaránt! Ti mindannyian nagyon sokat jelentettetek neki. Nagyra értékeljük a felénk áradó hatalmas szeretetet" - áll a People magazinnak eljuttatott közleményben.

Matthew Perry családja közleményt adott ki a színész halálával kapcsolatban Forrás: AFP/Chris Delmas

Matthew Perryt szombaton holtan találták Los Angeles-i otthonának jakuzzijában. A mentőket szívmegállás miatt riasztották a helyszínre, ahová a család is szinte azonnal megérkezett. Kábítószert nem találtak Perry otthonában, de rengeteg gyógyszert, köztük hangulatjavítókat és antidepresszánsokat igen. A hatóságok még vizsgálják a színész halálának körülményeit, de az idegenkezűséget kizárták.

Perry mindig őszintén beszélt függőségéről, életrajzi könyvében is ír a megpróbáltatásairól. Azt mondta, a Jóbarátok évadain nyomon követhető, éppen mivel rombolta magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.