Csodatévő arctorna és masszázs a ráncok ellen

arcbőr ránctalanítás Takács Nóra szépségápolás arcmasszázs szépség arc arctorna masszázs ráncok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretnék változtatni egy kicsit az esti rutinodon. Fogmosás, arctisztítás után ne unottan krémezd az arcodat! Mit szólsz, ha azt mondom, hogy pár perc arctornával és arcmasszázzsal megelőzheted a ráncok kialakulását, a krémed ezerszer hatékonyabban dolgozik majd, a bőröd felfrissül és rózsássá válik? Jól hangzik, ráadásul igaz is! 10 perc torna esténként, és gyönyörű lesz az arcbőröd!
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=SjLHQwhHzZwB1BKt

Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!
Nóra összes videóját itt találod!



Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!



Trendi őszi frizura - Gyerekjáték elkészíteni!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120920-hogyan-legyek-jo-no-takacs-nora-konnyen-elkeszitheto-oszi-frizura.htmlGyönyörű őszi smink az igéző szemekérthttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120912-hogyan-legyek-jo-no-takacs-nora-egyszeru-oszi-smink.htmlSzépségtrükk Indiából: kurkumás arcpakoláshttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120906-hogyan-legyek-jo-no-az-indiai-nok-szepsegtitka-a-feszes.htmlCsíkos "jónő" egyenpóló iskolakezdésrehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120830-hogyan-legyek-jo-no-hljn-takacs-nora-keszits-csikos-jono.htmlSpórolj időt! - Imádnivaló frizura minden alkalomrahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120823-hogyan-legyek-jo-no-hljn-takacs-nora-kedvenc-frizuraja-.htmlIsteni mediterrán vacsora - Nem csak konyhai analfabétáknakhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120816-hogyan-legyek-jo-no-hljn-takacs-nora-egyszeru-mediterran-eloetel.html3+1 filléres háztartási praktikahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120808-hogyan-legyek-jo-no-takacs-nora-hljn-kenyerpirito-koromlakk-soros.htmlSzőrteleníts természetesen, cukorgyantával!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120801-hogyan-legyek-jo-no-hljn-takacs-nora-a-legjobb-majdnem.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.