Varázserejű pakolás a makulátlan bőrért

aloe vera Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? arcpakolás videó méz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavasszal nem csak belülről hiányzik a méregtelenítés és a tisztítás - kívülről is jól jön a segítség! Ma megmutatom, hogyan lehet mézből, aloe verából és algából egy perc alatt varázslatos, fiatalító elixírt készíteni.
Jónő videó: Teszteltük a tavasz legmenőbb rúzsait!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140313-hogyan-legyek-jo-no-ruzsteszt.htmlIlyen még nem volt - tesztelni fogok! Megkerestem a tavasz legmenőbb (és legolcsóbb) rúzsait, és kipróbáltam őket, nem is akárhogyan. Az eredményt itt láthatjátok.Hogyan legyek jó nőOrigoSzépítő turmix gyümölccsel és zöld teávalhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140311-hogyan-legyek-jo-no-szepito-turmix-gyumolccsel-es-zold-teaval.htmlKülönleges, rendkívül egészséges és finom turmixot készíthetsz magadnak, ha gyümölcsöt zöld teával vegyítesz. Próbáld ki!Hogyan legyek jó nőOrigoPár ruhából ezer szett - így variáld az alapruhatáradat!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140306-hogyan-legyek-jono-blog-par-ruhabol-ezer-szett-igy-variald-az-alapruhataradat.htmlRengeteg olyan levelet kapok, ami a következő mondattal kezdődik: "Neked annyi sok ruhád van, hogyan tudnék én is változatosabban öltözködni kevés pénzből..." Annyira sok ruhám nekem sincsen egyébként, csak sok olyanom van, ami jól variálható, így azt a benyomást kelthetem, hogy mindig valamilyen új szettben vagyok. Pedig nem is, én is csalok ám! Hogyan legyek jó nőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.