plasztikai beavatkozás orrműtét VV Szandika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Villa egykori plasztikcicája új orrot kapott - íme az eredmény!

Szandika Lovász László show-műsorában mutatta meg legújabb műtétjének eredményét. Az ex villalakó megszabadult a kötésektől, és igen boldog volt az eredmény láttán. A nagy leleplezésen Szandi orvosa is jelen volt.


A szőkeség elárulta, miért szeretett volna új orrot magának: ,,Szerintem széles volt és turcsi. Sokan mondták, hogy aranyos - de én nem aranyos akarok lenni, hanem szép! Elsősorban pedig nem másnak, hanem magamnak akarok tetszeni." - magyarázta Szandi.

Az eredménnyel nagyon elégedett lett a plasztiklány: ,,Egyenes lett! Ezt akartam!" A lány azonban itt még nem áll meg - hamarosan újabb műtétre vállalkozik: ,,A következő, ami meg lesz csináltatva, az nem más, mint a fenekem. Aki kíváncsi rá, az majd megnézi a Balatonon." - mondta boldogan Szandika az RTL Klub műsorában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.