A Villa egykori plasztikcicája új orrot kapott - íme az eredmény!

Szandika Lovász László show-műsorában mutatta meg legújabb műtétjének eredményét. Az ex villalakó megszabadult a kötésektől, és igen boldog volt az eredmény láttán. A nagy leleplezésen Szandi orvosa is jelen volt. 


A szőkeség elárulta, miért szeretett volna új orrot magának: "Szerintem széles volt és turcsi. Sokan mondták, hogy aranyos - de én nem aranyos akarok lenni, hanem szép! Elsősorban pedig nem másnak, hanem magamnak akarok tetszeni" - magyarázta Szandi.

Az eredménnyel nagyon elégedett lett a plasztiklány: "Egyenes lett! Ezt akartam!" A lány azonban itt még nem áll meg - hamarosan újabb műtétre vállalkozik: "A következő, ami meg lesz csináltatva, az nem más, mint a fenekem. Aki kíváncsi rá, az majd megnézi a Balatonon" - mondta boldogan Szandika az RTL Klub műsorában.

A becsapás művészetehttp://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110413-a-becsapas-muveszete.html Teszteld magad! Milyen barát vagy?http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110408-szemelyisegteszt-milyen-barat-vagy.html Verekedés helyett: női módszerekkel küzdenek a férfiakhttp://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110404-uvoltes-helyett-szocialisan-agressziv-ferfiak.html Teszteld magad: Mennyire kerít hatalmába a bűntudat?http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110331-teszt-buntudatos-szemelyiseg-vagy.html A nevünk befolyásol minket a döntéseinkben?http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110329-a-nevunk-befolyasol-minket-a-donteseinkben.html Teszteld az érzelmi intelligenciádat!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110323-teszt-milyen-az-erzelmi-intelliganciad.html Hogyan betegít meg a magány?http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110321-hogyan-betegit-meg-a-magany.html