Súlyos gondok vannak Brad és Angelina kislányával?

Brad Pitt Chaz Bono identitás Cher transzneműség Angelina Jolie Shiloh
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt és Angelina Jolie első közös gyermekét Siloht állandóna fiús ruhákban láthatjuk. Hogy a szülei öltöztetik így, vagy ő maga dönti el, milyen ruhát visel, nem tudni, de a család köreiben egyre többen rebesgetik, hogy gondok vannak a kislány nemi indentitásával. Cher gyermeke, a magát férfivé operáltató Chaz Bono felajánlotta segíségét a kislánynak.

Chaz Bono, Cher kislánya mindig is reflektorfényben volt, hiszen édesanyja is a médiafigyelem középpontjában élt. Az énekesnő gyermeke sosem érezte jól magát nőként, ezért férfivé operáltatta magát, és azt is jól tudja, mekkora a nyomás a híres szülők gyermekein - ezért is ajánlotta fel segítségét Brad Pitt-nek és feleségének.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

A Jolie-Pitt család, elöl csíkos pólóban a fiús Shiloh

A sztárpár kislánya, a négy éves Shiloh azzal került a figyelem középpontjába, hogy mindig nagyon fiúsan öltözködik - ez keltette fel Cher fiának figyelmét is. "Szívesen beszélnék Angelinával és Braddel, hogy tudják, van, aki támogatja őket, ha szükségük van rá" - mondta a férfi, aki egyébként egy olyan szerveztnél is önkénteskedik, amely az identitászavaros gyermekek és fiatal felnőttek életét segíti. Angelina Jolie korábban a következőket reagálta lánya fiús stílusára: "Kisfiú szeretne lenni, ezért le kellett levágatnunk a haját. Csak fiús ruhákat hajlandó felvenni, és azt hiszi, ő is olyan, mint a két bátyja. Egyébként ő is úgy szeretne öltözködni, mint a felnőttek, ma pedig ugye nagy divat ez a stílus. A lányok is imádják a boyfriend jeans-t" - vallotta kislányáról a szép színésznő.

Oprah Winfrey műsorában Cher fia elmesélte, gyűlölte a testét, amikor a pubertáskorba lépett, és förtelmesen érezte magát, amikor érzékelte, hogyan változik a teste. "Megrémített a kinézetem. Van egy képed magadról, ennek ellenére egészen másképp festesz, mint aki lenni szeretnél. Nő létemre férfi akartam lenni, és annak is éreztem magam. Ezért először úgy döntöttem, leszbikus leszek, mert azt hittem, ők is hasonlóképpen éreznek. Csak később jöttem rá, hogy én nem leszbikus vagyok, hanem transznemű" - vallott őszintén múltjáról az énekesnő lánya, aki örült annak, hogy Cher el tudta fogadni őt olyannak, amilyen.

Az azonban egyáltalán nem volt könnyű, amikor elkezdte kapni az első tesztoszteron injekciókat. "Amikor a hangom is változni kezdett, az szíven ütötte anyámat. Szerintem azért volt neki ez egy nagyon nehéz időszak, mert amellett, hogy édesanya, még egy ismert médiaszemélyiség is. Egyébként aztán egészen megkedvelte, ami lett belőlem, de persze nem könnyű neki ez az egész" - vallotta Chaz, akinek mára már a magánélete is révbe ért, és a napokban jelenik meg könyve életének legnehezebb időszakáról.

Majsai László, pszichopedagógus-terapeuta véleménye:

4-5 éves korban még óvatosan kell bánni a "zavar" kifejezéssel. Ekkor még a nemi identitás kialakulásának fázisában vagyunk, legfeljebb a folyamatban jelentkező eltérésről beszélhetünk. A nemi identitás kialakulását több lényeges külső tényező is befolyásolja - ilyen például a genetikai, a szülői példa, a szülői, vagy közvetlen környezettől jövő elvárások, de az is, hogy milyen ruhákba öltöztetik őket, milyen játékokat játszanak velük. Persze a különböző médiumok és divattrendek hatása sem épp elenyésző.

Angelina köztudomásúan szex-szimbólum, a férfivilág folyamatos megerősítése-rajongása mellett éli életét. Szerepeinek legnagyobb részében akcióhőst, kifejezetten férfias szerepeket vállal, és a média szerint a hétköznapi életben ő is inkább fiúsan, mintsem nőiesen öltözik. Munkáiban is tetten érhetőek a férfias vonások - fáradhatatlan, maximalista, erős akaratú nő. A dicső férj, Brad Pitt sem egy romantikus-kosztümös leányregény során "zuhant" szerelembe Angelinával, hanem a Mr.és Mrs. Smith forgatása közben, ahol két bérgyilkos egymás elleni harcát mutatták be. Borzasztóan fontos az apaszerepben az, hogy mennyire érezteti kislányával, hogy büszke az ő szépségére. Vajon Brad megtesz-e mindent ezért?

Mindenképp beszélnünk kell Shiloh két bátyjának szerepéről: köztudott, hogy a hugicák - ha jó kapcsolatban vannak nagyobb fiútestvéreikkel - szinte természetesen utánozzák őket viselkedésben, öltözködésben. Ráadásul, ha együtt játszanak, fiús játékokat játszanak inkább. Én személy szerint nem tartom szükségszerű és hathatós segítségnek a Chaz Bono által felajánlottakat, mert korai még bármiféle feltételezésekbe bonyolódni. Nem kellene a külvilágnak erre a helyzetre ilyen intenzitással ráerősíteni - itt még elegendő lenne a Jolie-Pitt páros szülői beavatkozása."

Szakértőnket itt kérdezheted!


Így lehetsz te is milliomos fitneszedző!http://www.life.hu/tested-lelked/mozgas/20110510-igy-lehetsz-te-is-milliomos-fitneszedzo.htmlKultikus túra a Földön - Tarts velünk!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110427-a-fold-kultikus-helyei-a-fold-csakrai.htmlMiért félünk a számoktól? - A babonák történetehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110509-miert-felunk-a-szamoktol-a-babonak-tortenete.html9 kilót fogyott az énekesnő - bomba formában lesz az esküvőjénhttp://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110506-9-kilot-fogyott-a-jessica-simpson-bomba-formaban-lesz.htmlLady Gaga összeomlott: élő adásban sírta el magáthttp://www.life.hu/tested-lelked/20110427-lady-gaga-osszeomlott-elsirta-magat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.