VV Veronika úgy döntött, újabb beavatkozást végeztet el magán - ezúttal a kissé csálé fogait hozatná rendbe.

,,Nemcsak esztétikai, hanem egészségügyi okai is vannak, hogy felrakattam a fogszabályzót a felső fogsorom belső részére. Ha torlódnak a fogak, azok sokszor gondot okozhatnak. Még pár hónap, és tökéletes lesz, aztán lehet az alsó fogsorra is feltetetni. Igaz, nem olcsó mulatság. Nekem szerencsém van, mert szponzorációs megállapodás keretében kapom meg, de ha fizetni kellene, borsos árat kérnének" - mesélte a Blikknek Veronika.

Fotó: Mudra László [origo]


A fodrászlánynak az utóbbi másfél év során jónéhány plasztikai beavatkozása volt. ,,Az orrom szintén szponzorációs keretből készült, de azt akkor is megcsináltattam volna, ha fizetnem kell érte, mert nagyon zavart, akárhányszor belenéztem a tükörbe. Ugyanígy voltam a mellemmel is. Egyszerűen nem volt önbizalmam előtte, most viszont már van. Olyannyira, hogy gondolkodom rajta, a nagyon közeli jövőben újra megműttetem. Hosszú a rehabilitációs idő, én pedig szeptemberben már nyaralni akarok, úgyhogy nem húzhatom sokáig. A számat többször is feltöltettem már, volt, hogy Drakula-terápiával, vagyis a saját véremmel, volt, hogy szilikonnal" - mesélte Veronika.

 

Augusztusi horoszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120724-augusztusi-horoszkop.html Heti horoszkóp (július 30.-augusztus 3.)http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120724-heti-horoszkop-julius-30augusztus-3.html Halott csecsemőre és eszméletlen anyjára találtak rá Budaörs környékénhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120729-halott-csecsemore-es-eszmeletlen-anyjara-talaltak-ra-budaors-kornyeken.html Íme Kylie Minogue és Elvis Presley unokájának leszbikus csókja - videóhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120727-ime-kylie-minogue-es-elvis-presley-unokajanak-leszbikus-csokja.html Bőr Viktória a 187. Anna-bál szépehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120729-bor-viktoria-a-187-annabal-szepe.html A düh útja, avagy a segítő dühhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120725-a-duh-utja-avagy-a-segito-duh-mi-tortenik.html