asztrológia havi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rákoknak már az első napokban mozgósítaniuk kell az összes kreativitásukat, mert lendületes lesz a kezdés. A Mérlegek a bolygók együttes és jótékony hatásának köszönhetően nagyot léphetnek előre, a Skorpiónak pedig muszáj nyitottnak lenniük, mert fordulóponthoz érnek. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

2018 első hava épp annyi lehetőséget kínál, amennyivel meg tudsz birkózni. Ne akarj több terhet cipelni, hidd el, inkább kevesebb feladatot vállalj, s ezeket csináld meg tökéletesen, jó eredménnyel. Családtagjaidtól, szeretteidtől se várj el kimagasló eredményeket vagy olyan ígéreteket, amelyek túlmutatnak jelenlegi teljesítőképességeken. Szűk környezeted szinte bármit megtenne azért, hogy a kedvedben járjon, mégis meglepően sokszor leszel elégedetlen januárban. Mindig egy picit többet akarsz annál, ami épp megadatik, ám ez hibás taktika. Élj a pillanatnak, örülj a pici dolgoknak is. Jó megoldás lehet az, ha egy kicsit engedékenyebb leszel, bármiről is legyen szó. Fogadd el, hogy szeretnek, ha viszont azt érzed, túlzottan akarnak gondoskodni rólad, azt mondd ki bátran.

Bika

2018 rengeteg újdonságot kínál számodra már az első hetekben, minden meglepően mozgalmas és izgalmas lesz. Azért össze kell kapnod magadat, ugyanis a sok változatosság vegyes hatások által jön létre, így a szerencsés helyzetek mellett adódhatnak galibák, amiket sürgősen és gyorsan meg kell oldani. Azonban pozitívan szemléled majd a dolgokat, örülsz a jónak, tanulsz a kellemetlen helyzetekből. Meglehet, hogy emberi kapcsolataid jól működnek, néhány figyelmetlen cselekedet vagy a túlzott szókimondás mégis negatív hatással lehet ezekre. Esetleges gondjaidra családod, barátaid megoldásokat kínálhatnak, csak kérd a segítségüket. A karriered is hangsúlyos szerepet kap, de csak akkor, ha lesz bátorságod változtatni.

Ikrek

Január folyamán igen sokszor kell váratlan helyzeteket megoldanod, alkalmanként másoknak besegítened ahhoz, hogy felül tudj kerekedni a megoldandó feladatokon, a furcsa helyzeteken, s régebben szőnyeg alá sepert ügyeken. Most aztán minden előkerül a rejtett zugokból, és nem menekülhetsz. Meglehet, hogy nem leled meg gyorsan és mindenre a jó megoldást, de azért igyekezz, s vedd elő a kreativitásodat, ez már többször kihúzott a bajból. Most, hogy vége a karácsonyi és szilveszteri mozgalmas időszaknak kissé fellélegezhetsz, nyugalomra lelhetsz, s ha adódott mostanság félreértés a családban vagy a baráti körben, azt is tudod rendezni. Az, ami január első felében nem sikerül, majd teljesül a második részében.

Rák

Ismét egy új évkezdet, remek lehetőségekkel, lendületes kezdéssel. Hát kellhet ennél több? Aligha! Már január legelső napjaiban szükséged lesz minden bevethető képességedre, mivel több olyan tennivalóval is meg kell birkóznod, melyek nagyfokú kreativitást, odafigyelést és alaposságot kívánnak tőled. Számíts arra, hogy az elvárások magasak lesznek veled szemben, ám bármit képes vagy jól megvalósítani. Ebben az időszakban nincs túl sok kedved a hajtáshoz, ám valahonnan mégis jön egy gondolat, egy mondat, egy jó tanács, ami előre lök és a cél felé hajt. A téged körülvevő embereknek sok erőfeszítésébe fog kerülni, hogy a helyes irányba tereljenek, de később meghálálhatod ezt nekik.

Oroszlán

Az újesztendő sok lehetőséget kínál, talán többet is annál, mint amennyi az idődbe belefér. Feltétlenül figyelj oda arra, hogy ne maradjon egyetlen feladat sem befejezetlenül, különben nagyon hamar feltorlódnak különféle tennivalóid január folyamán. Házon kívül és bizony otthon is meg kell birkóznod kisebb és nagyobb problémákkal, az ünnepek alatt ellustult családodra pedig aligha támaszkodhatsz. Már a hónap első napjaiban kiváló lehetőség nyílik meg előtted, amely pompás hatással lehet karriered fejlődésére, ebben különösen nagy segítségedre lesz a Bakban járó Szaturnusz. Ha tanulnál, ideje megtervezned, mit akarsz elsajátítani és hol.

Szűz

Az újév első napjai tartogathatnak néhány kellemetlen meglepetést a jó dolgok mellett, s az a tudat adhat erőt, hogy a mérleg nyelve végül a pozitív irányba billen ki. Egy barát vagy ismerős, netán épp kolléga kellemetlen helyzetbe sodorhat, s lehet, hogy mindezt tudattalanul, figyelmetlenségből teszi. Éppen ezért légy elnéző, ám egyben muszáj elhatárolódnod mindentől és mindenkitől, akár a legközelebbi ismerőstől is, ha úgy alakul. Biztosan megvisel a szituáció érzelmileg, de a lelked később megnyugszik. Ne hagyd, hogy mások tettei a te életedre rányomják bélyegjüket. Törekedj arra, hogy megtartsd a békét belül és kívül egyaránt. Hetedike után a nehéz terhek sorra porrá törnek, te pedig könnyedén haladsz tovább utadon.

Mérleg

A bolygók együttes és összességében jótékony hatásának köszönhetően minden adott ahhoz, hogy az élet különböző területein nagyot lépj előre. Energiából kifogyhatatlan leszel, úgy érezheted, fellélegezhetsz, hisz a gondok és problémák jelentős része a múlt homályába vész az óévvel egyetemben. Bár ismét előkerülhet egy kétkedésre okot adó családi ügy, ám te helyt állsz, leküzdöd a gondot, minden tudásodat és akaratodat beveted azért, hogy a béke megmaradjon, s a megoldás mindenki számára elfogadható legyen. Ha alaposan körbenézel, rájössz, hogy valaki bizony sokkalta jobban függ tőled, mint ahogy azt Te magad gondolnád, és az ő számára te jelentheted a problémáihoz vezető ajtó kulcsát. Mivel jó passzban vagy, hát segíts másoknak, mert megteheted, és amúgy jó ember vagy.

Skorpió

Nem lesz könnyű tartósan a társaságodban lenni januárban, ugyanis gyakorta mutatod magadat szétszórtnak, vagy alkalmanként akár szélsőségesnek is, nehezen találsz nyugalmi állapotot, mennél valamerre, felfedeznél, keresel valamit, de talán magad sem tudod megfogalmazni mit is. Törekedned kell arra, hogy a gyors és őszinte szókimondás helyett elszámolj tízig mielőtt másokhoz vágod a mondandódat. Viták pattanhatnak ki látszólag a semmiből, s te is tudod, hogy nincs erre szükség. Egyszerűen vedd észre, hogy meglehetősen sok dolog változott meg mostanság körülötted, s ez igaz az emberi kapcsolataidra is. Legokosabban akkor cselekszel, ha nyitott leszel mindenre, mert komoly fordulópont jön 17-e után, de ott nem tudsz helyt állni, ha diszharmóniában leszel önmagaddal.

Nyilas

Újév, új kezdet, friss szelek fújnak, ez pedig jókor jön neked, szükséged van sok dolog átformálására. Végre egy régi, titokban dédelgetett álmod teljesülhet, ráadásul segítséget is kaphatsz ehhez, de ez utóbbit kérned kell. Nyugodtan állj ki mások elé, s mondd el, mi a célod, s mire van szükséged ahhoz, hogy eljuss oda. Ne halogasd a kezdést, az ismeretlen út felfedezése sok örömöt hoz neked. Egy korábbi tevékenységért is megkapod a várva várt elismerést, megbecsülést, sőt a hírnevedet is megalapozhatod ez által. Magasabb pozícióba kerülhetsz, a lényeg, hogy minden érted történik januárban. Összességében jelentős változások várhatóak az életedben az újévet illetően, szerencsére túlnyomórészt pozitív irányban.

Bak

Bár azt hihetted 2017 végén, hogy a legfőbb feladataidat teljesítetted, most kiderül, bőven maradt függő ügyed. Igencsak megszaporodnak elvégzendő feladataid, s mindemellett a rutin jellegű dolgokat és a szeretteidet sem hanyagolhatod el. Különösen nagy figyelmet kell fordítanod ígéreteidre, sőt az újévi fogadalmaidra is. Ha elvállaltál egy plusz munkát vagy önkénteskedésre adtad a fejedet, azt ne ímmel-ámmal végezd. Sok téma most kerül elő, és érdemes ezekről eszmecserét folytatni, így végül a te döntéseden múlik, hogy mekkora részt vállalsz a közösen kitűzött célok eléréséhez vezető úton. Ügyelj arra, hogy ne kerülje el semmi a figyelmedet. Szerelem terén izgalmas fordulatokra van kilátás.

Vízöntő

Az újesztendő elején bőven akad életedben izgalom, mozgalmasság, sőt elismerés és dicséret is, ám most is lényeges tényező, hogy alapos körültekintéssel tegyél meg minden lépést. Ne viselkedj meggondolatlanul vagy felelőtlenül, nagy döntések előtt bátran kérd ki mások véleményét. Ne tégy olyan dolgokat vagy kijelentéseket, melyek másokat bánthatnak. Az esetleges felelősségérzet nélküli viselkedésed – ráfogva a szabad akarat fogalmára – akár egy komolyabb nézeteltérés kirobbanását is előidézheti. Sokkal okosabban tennéd, ha inkább ragaszkodnál ahhoz a szerephez, amely eddig megfelelőnek bizonyult az életedben. Azaz légy bölcs, okos, előrelátó és tudatos. Inkább lassan járj, s így eléred a célt.

Halak

Nagyon mozgalmas lesz az év eleje, fontos, hogy figyeld a változásokat, és kezdj valamit azokkal az információkkal, melyek most jutnak a birtokodba. Olyan dologról szerezhetsz tudomást, melyek nem feltétlenül tartoznak rád, így jól kell ezekkel bánnod! Nem élhetsz vissza semmivel, ne hozz másokat kellemetlen helyzetbe. Ha segítenél, azt is tedd okosan, ha viszont nem kér valaki a támogatásodból, azt vedd tudomásul. Fordítsd a lehető legtöbb időt és energiát a családi ügyek rendezésére, a szerelmi életed felturbózására, a szüleiddel való kapcsolatod harmonikusabbá tételére. Van valaki a környezetedben, akinek boldogulása részben azon múlik, hogy Te mennyire tudod motiválni őt... Tedd ezt szívvel és örömmel!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.