asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szüzekre erőteljes hatással lesz a Hold, ismerkedni akarnak és felvállalják a kockázatokat. A Bikák pedig kicsattannak majd az erőtől és energiától. A Skorpiók sem lesznek híján a tettvágynak, mindent beleadnak abba, ami foglalkoztatja őket. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Tele vagy energiával, ötletekkel, és hajt a tettvágy? Jól érezd magad a bőrödben, és úgy érzed, bármire képes vagy? Ez bizony maga a csoda, és ki kell használnod az adódó lehetőségeket. A heti bolygóállás jelentősen hozzásegít a sikerekhez és az elégedettség érzéséhez. Pozitív irányba fordul a sorsod, ami esetleg eddig nem haladt, az most meglepő fordulatot vesz. Karriered, szerelmi életed szárnyakra kap, új lehetőségek mutatkoznak meg, s ezekre vétek nemet mondani. Ami most adatik meg, az különleges, egyedi, vissza nem térő, nem biztos, hogy a következő 2-3 hónapban ismét lesz ehhez hasonló, kiemelkedően jó időszak.

Bika

Kipihented magadat? Akkor nem csoda, hogy kicsattansz az erőtől, energiától, pedig annyira nem kedveled a hétfői napokat. Ez a lendület kitart még pár napig. Egészen csütörtökig tele leszel ötletekkel, ambíciód töretlen, talán többre is jut időd, mint azt reméled. Pihenni vagy szórakozni nem feltétlenül lesz mód, ám ezt ne bánd. Hétvégére elfáradsz, így természetesen kissé ellustulsz, ami nem tesz jót eredeti, aktív tevékenységekkel összefüggő terveidnek. Ugyanakkor néha te is megengedheted magadnak azt, hogy a semmittevésnek hódolj. Olyan új hobbit is találhatsz magadnak, mely hosszú időre leköti figyelmedet, mindeközben olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik újdonságot hoznak életedbe.

Ikrek

A tavaszi fáradtság kicsit megkésve bár, de most biztosan utolér. Nem csak te, hanem mások is észreveszik ezt rajtad. Ahogy egyre melegebbek lesznek a napok, a figyelmed lankadhat, és ez hibákhoz vezethet. Sebaj, néha beakad egy baki – na és? Ettől még összességében jól teljesítesz egész héten. Azért persze előfordulhat, hogy elfeledkezel bizonyos dolgokról, feladatokról, teendőkről, melyek sürgősek lennének... Ennek ellenére jó hír, hogy bár kapkodva, de mindennek a végére jársz. Igyekezz összeszedett lenni, hogy a lehető legkevesebb hibát vétsd. Végül a hétvégén szerencsésnek érezheted magadat, mert a heti csillagállás megment az igazán kellemetlen helyzetektől.

Rák

A bolygók e heti együttes, egyben jótékony hatása sokat segít a jó döntések meghozatalában. Talán téged is meglep az, hogy látványosan kreatívvá, ötletessé válsz, emellett megnő a szeretet és nyugalom iránti igényed, s hab a tortán, hogy jó példával jársz majd mások előtt. Ezeknek a hatásoknak környezeted tagjai nagyon fognak örülni. Visszatalálsz a régi, csendesebb, kedvesebb önmagadhoz, sokat teszel a fejlődésért, másokat is támogatsz, szellemes és igazán vonzó Rák válik belőled. Ha új állást vagy mellékmunkát keresel, esetleg most választasz iskolát, vagy valamilyen befektetésen – netán saját vállalkozás indításán - töröd a fejedet, akkor tedd meg a szükséges lépéseket.

Oroszlán

A hét első két napján akadhatnak problémáid, meglehet, hogy nem fogod magad túl jól érezni, akár fejfájással, emésztési gondokkal is számolhatsz. A többi napon enyhül a feszültség, de nem jelentősen. Könnyen megtörténhet, hogy ezeken a napokon olyan dolgoktól is félsz, amelyektől amúgy sosem. Nő a megtévesztés és a becsapás lehetősége, amit nehéz lesz kivédeni, ugyanakkor nem lehetetlen, amennyiben nem dőlsz be a túl ígéretes ajánlatoknak. Figyelj azokra a jelekre, amikre máskor legyintenél. Péntekre sokat enyhül ez a hatás, és ismét visszatalálsz önmagadhoz, márpedig ez nagyon jó hír! Képes leszel ismét sokat mosolyogni és másokra is remek hatással leszel egész hétvégén.

Szűz

A hét elején és közepén is erőteljes hatással lesz rád a Hold, érzelmeid alkalmanként csaponganak, minden érdekel, ismerkedni akarsz és felvállalod a kockázatosabb ügyeket is. Fontos, hogy a munka vagy a tanulás mellett feltétlenül szánj kellő időt barátaidra, családodra, a rájuk fordított energia most többszörösen megtérül. Az elmúlt időszakban – sok tennivalód miatt - kevés lehetőséged akadt érzelmi alapokon nyugvó emberi kapcsolataid körültekintő ápolására, ezért a következő hetekben erre sokkalta jobban oda kell figyelned. Szerencsére a jó idő remek hatással lesz rád, inspirál, ezért ragadj meg minden alkalmat arra, hogy kimozdulj a négy fal közül.

Mérleg

Úgy érzed, nem bírsz kiugrani a mókuskerékből? Pedig erre nagy szükséged lenne? Soha nem ér végét a hajtás, állandóan fáradt és nyűgös vagy? No, akkor ezen ideje változtatni, hisz nem mutathatod örökösen a fáradt és nyűgös oldaladat a világnak. Bármily meglepő, éppen most kell minden erődet és energiádat a munkádba, szellemi fejlődésedbe fektetni, ugyanis kitartásod és maximalizmusod elősegítheti, hogy végre a vágyott elismerésben részesülj, így akár új feladatot bízzanak rád, vagy feljebb lépj a ranglétrán. Aktív leszel, mégis úgy érezheted, hogy tudnál többet vállalni. Ezért fogadd el az új kihívásokat, bárhonnan érkezzenek is azok.

Skorpió

Ezekben a napokban fokozottan igényled a kiteljesedés, a felemelkedés, valamint a szellemi fejlődés lehetőségét, munkádba, hobbidba, spirituális területen, s nem utolsó sorban emberi kapcsolataidba. Most képes leszel minden energiádat beleadni abba, ami foglalkoztat, s ez bizony nem elpazarolt idő! Sikert sikerre halmozhatsz, ugyanakkor feltétlenül óvakodj attól, hogy túlhajszold magadat! Egy nap neked is 24 órából áll, időben nyomd be a stop gombot. Ne vegyél több terhet a válladra, mint amennyit biztonsággal el tudsz cipelni, a mókuskereket sem lehet a végtelenségig hajtani! Ha épp tanulsz valamit, akkor most kihasználhatod azt, hogy felfogó- és befogadóképességed remekül teljesít.

Nyilas

Jól érzed magad, fizikailag és szellemileg is összhangban vagy önmagaddal, sőt, a környezeteddel is. Minden nap megtalálod azt az örömforrást valamiben, s remek dolgokat fogsz észrevenni, amik mind körülötted történnek. Örülj a pozitív változásoknak. Sokat javul a koncentrációképességed, rendkívül határozott és kitartó leszel a céljaid elérése során. Meglepően jó ötletekkel rukkolsz elő, amikkel másokat is magad mellé tudsz állítani. Épp ezért éld ki teljesen a kreativitásodat, s vágj végre bele olyan tervek megvalósításába, melyeket már régóta csak titkon dédelgetsz. Ezekben a napokban minden esélyed megvan arra, hogy sikert sikerre halmozz, s hosszútávra megalapozd a jövődet.

Bak

Aktivitásod és vitalitásod némileg lecsökken ezekben a napokban, ám ezt ne bánd, így inkább a szellemi oldalra tevődik át a hangsúly. Így, hogy nem leszel annyira leterhelve, kicsit fellélegezhetsz, és megtervezheted a következő hetek legfontosabb lépéseit. Az e heti konstellációk együttes hatásának köszönhetően hajlamos leszel ellazulni, akár picit lustábbá válni, különösen munka és tanulás terén lazsálsz, ugyanakkor jó az esélye annak, hogy ebből semmilyen károd nem származik. Általában optimista gondolkodás jellemez, szereted a kihívásokat, de ha lehet, a komoly feladatokra inkább nemet mondasz. Jól teszed!

Vízöntő

Most minden a te javadat szolgálja, bármit teszel, az meglepően jól alakul. Az elmúlt hetek idő és energia befektetései maximálisan meghozzák a remélt sikereket. A következő napokban jelentős támogatást kapsz különféle forrásokból ahhoz, hogy látványosabb eredményt érj el, mint amire számítanál. Csütörtöktől szombatig kifejezetten szerencsés napok követik egymást, még másoknak is besegítesz, sokan lesznek neked hálásak. Jól sikerülnek a dolgaid, rendezhetők a régóta függőben lévő ügyek. Nagy lehetőségek kerülhetnek utadba, élj az adódó alkalmakkal. Minden tennivalódból a maximumot tudod kihozni, s az eredményekből hosszútávon profitálhatsz.

Halak

Ez a hét sokkal bonyolultabb, leterhelőbb és döcögősebb lesz, mint amilyennek hétfőn kinéz. Meglehetősen sok, egyben kecsegtetőnek kinéző, mégis minden részletében kétséges, vagy épp veszélyes döntés lehetőségét tartogatják neked az égi hatások, éppen ezért alaposságra és megfontoltságra lesz szükséged ahhoz, hogy tisztán lásd a lehetőségeidet, így pedig a jó válaszút mellett tedd le a voksodat. Ne dőlj be semmilyen mézesmadzagos ígéretnek, amelyet ezekben a napokban húznak el az orrod előtt. Új munkalehetőség? Mellékállás? Befektetés? Költözés? A jelentős, valamint hosszútávú elköteleződéseknek nem kedveznek ezek a napok, úgyhogy ne dönts elhamarkodottan semmiben.

Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Amilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--Versenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--Mutasd a a csillagjegyed, megmondom, miben vagy tehetséges!http://www.life.hu/horoszkop/20150622-mutasd-a-a-csillagjegyed-megmondom-miben-vagy-tehetseges.htmlMindenki szuper valamiben, de mégsincs két egyforma tehetség. Van, aki született vezető, van, aki tökéletes alkalmazott. Kíváncsi vagy, neked mi "fekszik" a legjobban? Mutasd a csillagjegyed!HoroszkópThinkstockMi a legrosszabb tulajdonságod? Horoszkópod mindent elárul róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20170116-horoszkopod-elarulja-mi-a-legrosszabb-tulajdonsagod.htmlSenki sem tökéletes, emiatt felesleges pálcát törni mások feje felett. Egy kis humorral szemlélve pedig máris sokkal másabb színben tűnnek fel még a legbosszantóbb jellemvonások is. Kíváncsi vagy, hogy neked mi az? Lentebb kiderül, ám vigyázat, nehogy túlságosan komolyan vedd magad! Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.