asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák számára minden adott lesz ahhoz, hogy új kapuk nyíljanak meg előttük, így új útra is lelhetnek. Az Ikrek azonban leterhelőbb hétre számíthatnak, a Skorpióknak viszont szerencsés helyzetekben lesz részük, ha nem mulasztják el a lehetőségeket. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Amennyiben a szabadságodat töltöd, akkor nem kérdés, hogy kapcsolódj ki teljesen és pihenj eleget. Ám, ha dolgozol, akkor vesd be magad teljes erővel az aktuális feladataid elvégzésébe, függetlenül a nyár derekától, érdemes munkádat vagy vállalkozásodat fókuszban tartani, így a siker sem marad el. Ehhez szerencsére rengeteg, kívülről érkező pozitív impulzus, támogató szó vagy javaslat érkezik. Meglehetősen könnyedén éred el a célokat, sőt, újakat is kitűzhetsz magad elé. Ha tanulsz valamit, akkor örülj annak, hogy másokkal ellentétben neked most erőlködés nélkül terem babér. Fogadd el a dicséreteket is, és légy büszke arra, hogy minden jól alakul.

Bika

Ezekben a napokban muszáj lesz felelősségteljesebbé, tudatosabbá és őszintébbé válnod, mondd ki egyenesen, ha hibáztál, vagy ha valami nem tetszik és elégedetlen vagy. Amennyiben úgy adódik, akkor a különféle összezördüléseket se kerüld ki, mert az értelmes vita kifejezetten építő jelleggel bír. Próbálj több időt és energiát fektetni feladataid elvégzésébe, karrieredbe, előmeneteli lehetőségeidbe, ha tanulsz, akkor a szellemi fejlődésbe. Most minden adott ahhoz, hogy új kapuk nyíljanak meg előtted, és ezek küszöbét átlépve új útra lelj. Az elmúlt hónapokban kicsit könnyebben kezelted ezeket a dolgokat, így nem csoda, ha pozíciód meginogni látszott, ám most fordul a kocka. Képes vagy új célokat kitűzni.

Ikrek

Leterhelő, néha kifejezetten bonyolult, és akadályokkal tarkított napok következnek. A legnehezebb az lesz, hogy önmagaddal megbirkózz és a benned lezajló változásokkal elbánj. A különféle égi hatások túlzásokra ösztökélhetnek, s olyan dolgokat fogsz megcselekedni, melyek egyáltalán nem voltak eddig jellemzők rád. Kommunikáció terén is szélsőségességre leszel hajlamos, vagy semmit nem mondasz, vagy felemeled a hangod, mert teljesen egyértelműen ki akarod nyilvánítani a véleményedet. Picit legyél óvatosabb, könnyen olyan szituációkba bonyolódhatsz, melyeket később nagyon nehéz lesz orvosolni. Szedd össze a gondolataidat, s lassan járva könnyebben túllendülsz a dolgokon.

Rák

Már hétfőn délelőtt érzed, hogy valami hiányzik az életedből. Nem tudod meghatározni, mi az pontosan, ám még kedden is a választ fogod keresgélni. Mi nem stimmel? A bonyodalmak elkerüléséhez a hét első felében ne kezdeményezz vitákat, így talán lecsendesedik minden és oldódik a feszültség benned. Megeshet, hogy szerdán hirtelen anyagi kiadásokkal összefüggésben kell megoldások után kutatnod, vagy az otthonod kerül fókuszba. Az érkező hírek kellemetlenül érintenek, és lehet, hogy külső segítséget is igénybe kell venned a helyzet megoldásához. Érezd magadat mégis szerencsésnek, mert csütörtökön képes leszel ismét emelt fővel közlekedni, és semmi sem állíthat meg.

Oroszlán

A Nap lassan kivonul a Rák házból és megérkezik az Oroszlánba, ám ezzel nem szűnnek meg a feladatok, sem pedig az eredmények vagy a dicséretek – és ez jó hír! A nyár dereka nem kínál számodra túl sok pihenési lehetőséget, sőt, most kell teljes erővel bevetned magad karriered építésébe, ha magasabb pozícióra vágysz, netán állásinterjúra hívnak! Életed több területén is jelentős változások kezdődnek, sok válaszút áll előtted, csak okosan kell taktikáznod. Ha tanuláson, új vállalkozás indításán, netán költözésen töröd a fejedet, szerencsés fordulatok várnak rád, ne mondj semmire nemet, mert gyorsan megbánnád!

Szűz

Figyelj környezetedre, szeretteidre, a számodra fontos emberekre, sőt, lehetőleg a kollégáidra is, mert ezekben a napokban egy közeli kapcsolatodból meglepően sokat tudsz majd profitálni. Sikeres napok követik egymást, különösen munka és karrier terén mutatkozik érdekes, egyben jelentős fellendülés - s nem titok, hogy régóta vártál erre a pillanatra. Hát most eljött, élj vele, alkalmazkodj és a siker is megérkezik! Megbízhatóságod és tapasztalatod látványos eredményt hozhat, a befektetett energiák mind megtérülnek. Különösen kedden és csütörtökön adódhat alkalom arra, hogy hosszú időre előremutató döntéseket hozz. Vágd nagy dolgokba a fejszédet, ne hagyd, hogy bárki lebeszéljen bármiről.

Mérleg

Pihenésre vágysz, fáradt és nyűgös vagy? Sebaj, így indulhat ez a hét, de nem feltétlenül végződik így. Amennyiben nem tudsz kikapcsolódni, azt te is, és környezeted is megsínyli – ezt tartsd szem előtt! Sok feszültség, fáradékonyság és kellemetlen helyzet adódhat hétfőn, kedden és szerdán, aztán fordul a kocka. Néha csak ide-oda csapongsz, bele kezdesz ebbe meg abba, és csak kevés dolognak jársz a végére. Ezek a félbemaradt ügyek további kellemetlenségeket eredményezhetnek. Igyekezz összeszedni kicsit magadat, rendszerezd a dolgaidat, és egyszerre csak egy témára fókuszálj. Csütörtökön hirtelen fordul a kocka, mintha csak elfújták volna a rossz kedvet, a lehangoló híreket.

Skorpió

A nyár derekán természetes érzés, hogy egészen máshová vágysz, mint ahol pillanatnyilag vagy, főleg, ha ezt irodának, munkahelynek hívják, és nem pedig hegyvidéknek vagy tengerpartnak. Kiemelten lényeges lenne, hogy munkádba, vállalkozásodba több lelkesedést és energiát vigyél, ugyanis a Jupiter nem fukarkodik az erőteljes hátszéllel, valamint a szerencsés helyzetek megteremtésével, ám élni a pillanattal már neked kell. Az év első hónapjaiban alkalmanként elkövetted azt a hibát, hogy sok apró részletre nem figyeltél kellőképpen, csak a cél lebegett a szemed előtt, s az, hogy a feladataiddal mihamarabb végezz. Most viszont ideje a részletekre koncentrálni, s tökéletes dolgokat alkotni.

Nyilas

Az aktuális időjárás nem feltétlenül lesz ínyedre, így könnyen megeshet, hogy nem találod a helyedet, és nehezen tudsz koncentrálni aktuális tennivalóidra, kötelezően elvégzendő feladataidra, a családodra és a barátaidra pedig végképp nem jut kellő energiád esténként. Nos, megesik, hogy nem vagy toppon, ezért a kissé felfordult érzelmi életed kuszaságára kell elegendő figyelmet fordítanod, sőt, akár segítséget kérned szeretteidtől. Az elmúlt hetekben sok minden másképp sült el, mint azt remélted, ezért ne kímélj se időt, se energiát, amikor különféle dolgokat tisztázol. Ezek a napok arra kiválóak, hogy rendezd az elmúlt időszak félreértéseit, különösen, ha azok szerelemhez köthetők.

Bak

Rengeteg mozgalmas helyzet adódik a héten, és a rád váró változatosságban öröm lesz lubickolni. Amennyiben most töltöd valahol a szabadságodat, akkor biztos, hogy számos új, és kifejezetten izgalmas ismeretséget kötsz, és az sem lehet meglepő, ha a Szaturnusz jóvoltából régi, elfeledett barátok bukkannának fel látszólag a semmiből. Az év eddigi szakaszában végbement változások, valamint a kemény munkád hatására a várt eredmények végre megmutatkoznak. Mivel gondolkodásmódodon is formáltál mostanság, újszerű nézeteiddel sok embert magad mellé állítasz. Energiatartalékaid kifogyhatatlanok, ötleteid kifejezetten kreatívok.

Vízöntő

Sikerrel és elismeréssel övezett hét lesz a mostani. Szorgalmad, tehetséged és odaadásod felhívja rád mások figyelmét, és az elismerésekből is akad bőven. Az érdeklődéssel körülvéve ügyesen és okosan építgetheted karrieredet, vagy javaslatot kérhetsz azzal összefüggésben, mit tanulj, hová utazz, mibe fektess időt vagy épp pénzt. Környezetedtől bármikor kérhetsz, és fogsz is kapni segítséget, csapatmunkában kifejezetten jól tudsz most teljesíteni. Ha ilyenre invitálnak, mondj igent. Csütörtöktől azonban légy óvatos és alapos kommunikáció terén, könnyen megsérthetsz másokat úgy, hogy az valójában nem volt eredetileg szándékodban, az utólagos magyarázkodás pedig csak további félreértéseket szülhet.

Halak

A most következő napok nem lesznek a kedvenceid, már a hét elején kibillenhetsz lelki egyensúlyodból, a legapróbb dolgokra is érzékenyen reagálsz, alkalmanként heves leszel vagy épp kicsit durva válaszokat adsz a felmerülő kérdéseke. Amennyiben valaki ferde szemmel néz rád, már azon is morgolódni fogsz. Nem lehet, hogy veled van a gond, és nem másokkal? Próbálj kicsit alkalmazkodóbb lenni, és elfogadni, hogy néha akadoznak a dolgok, és csak a lassulás és megfontoltság visz el a célig. Persze jó tudni, hogy a bolygók kellemetlenkedése miatt érzed ezt a nehézkes, lelkileg leterhelő állapotot. Már-már úgy véled, a világ cserbenhagyott? Még szerencse, hogy csütörtökre enyhül a helyzet, a hétvége pedig szuper lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.