asztrológia heti horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák számára a most induló hét sok egymást követő váratlan történést ígér, a Skorpiókat pedig feltöltik a heti konstellációk, fittségből, jókedvből és energiából nem lesz hiány. A Halak számára az újhold friss lendületet hoz majd. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Kiegyensúlyozott napok követik egymást, elkerülnek a gondok, és az esetleges vitákat is egész jól fogod tudni kezelni. Szinte minden nap hoz neked egy érdekes és izgalmas hírt, valamilyen különleges fordulatot, bár azt észre fogod venni, hogy ezek mind csak valamiféle előszelei egy nagyobb történésnek, ez pedig csak a jövő héten tárul fel előtted. Magánéleti téren helyre tudsz hozni valamit, ami mindenki kedvére lesz, talán te leszel a békebíró mások vitájában, és ezzel szerzel magadnak elismerést. Ha szerdán vagy csütörtökön valaki szívességet kér tőled, ne mondj nemet, ugyanakkor a kölcsönadással bánj csínján. Inkább okos tanácsokat osztogass, mint a spórolt pénzedet.

Bika

A most induló hét sok egymást követő váratlan történést ígér, ezek többsége alaposan meglep, hisz nem számítottál ilyen lehetőségekre, új kapuk megnyílására, netán épp izgalmas és érdekfeszítő emberi kapcsolatok kialakulására. Számos tennivalónak kell a végére járnod, de extra energiatartalékjaidból folyamatosan tudsz töltekezni, a stressz elkerül, sőt, inkább a rohanás ellenére is körbevesz valamiféle békés nyugalom. Ez elsősorban a Vénusz és a Merkúr jótékony hatásainak köszönhető – töltsön el örömmel az, hogy a munkahelyeden és otthon is minden zökkenőmentesen halad a maga útján. Jól teszed, ha figyelsz másokra, mert jó tanácsokkal láthatnak el.

Ikrek

Emberi kapcsolataid középpontba kerülnek, így majdhogynem kényszert fogsz arra érezni, hogy valamelyiket elkezd ápolgatni, a másikat jelentősen feljavítsd, vagy akár egyet meg is szakíts – szükség esetén. Ha elégedetlen vagy, netán hiányérzeted van, az jelentősen befolyásolhatja mindennapjaidat, érzelmeidet, másokhoz való viszonyulásodat, ugyanakkor jó hír, hogy a Vénusz segít neked a függő ügyek, megbeszélnivalók rendezésben. Baráti, családi kapcsolataid lényeges pillérei életednek, erre most rá is ébredsz. A munka, a napi rutin könnyedén megy, sőt, az sem zavar majd, ha a nyakadba aggatnak egy olyan tennivalót, amihez nem is igazán értesz. Örömmel vállalod el.

Rák

Nem találsz válaszokat bizonyos kérdésekre egy ideje, így nem csoda, ha a hét elején még a bizonytalanság és a kétség érzése uralkodhat el lelkeden, ez pedig érintheti munkádat, emberi kapcsolataidat, pénzügyeidet, sőt, akár az egészségedet is. Az égiek most kevésbé töltenek fel, így hát ne ess kétségbe, inkább alkalmazkodj a pillanatnyi körülményekhez, és ezen a héten ne akarj bármi áron világmegváltó dolgokat létrehozni – ilyesmivel ráérsz jövő héten is. Munkahelyváltás, lakáscsere, netán a külsőd reformálása van fókuszban? Úgy érezheted, sürgősen szükséged van látványos változtatásra? Jobban teszed, ha semmilyen döntést nem sietsz el, meggondolatlanul ne ugorj az ismeretlenbe.

Oroszlán

Kissé nehezen rázódsz vissza a hétköznapok egyhangúságába, sőt! Hétfőn és kedden szinte teljesen alkalmatlan vagy a mélyebb szintű kommunikációra, a túl összetett feladatok könnyű és gyors megoldására, a jelentős döntések meghozatalára. Ám ezzel rendben van minden, néha másokkal is előfordul. Ez a hatás leginkább a Neptunusz kellemetlenkedésének eredménye. A Hold sem segíti utadat, alkalmanként egyenesen szétszórt és figyelmetlen lehetsz. Könnyen megeshet, hogy belebonyolódsz pár kisebb vitába, melyekből vesztesként kerülhetsz ki. Sebaj, ezekből is fogsz tanulni valamit, és ahogy közeleg a hétvége, visszakerülsz a normális kerékvágásba.

Szűz

Lelkivilágod a hét elején kibillenhet békés nyugalmából, közérzeted sem a legjobb, mintha mindenki téged vonna kérdőre, piszkálna vagy épp nógatna különféle ügyekért. Összességében nem több a feléd irányuló kérdések száma, mint máskor, csupán az elmúlt hetekben kevés alkalmad volt arra, hogy harmónia öleljen körbe, pedig nagy szükséged lenne arra, hogy rendezd aktuális gondolataidat, megtervezd a közeljövőt, pontos haditervet készíts munkával és magánéleteddel összefüggésben is. A lelkedben érzed, hogy néhány dolgot sürgősen át kellene gondolnod. Ha rájössz, melyik az a néhány igazán nyűgös ügy az életedben, szinte már meg is oldottad mindet.

Mérleg

Energiád kiapadhatatlan, tettvágyad irigylésre méltó, humorod kellemes, emellett szellemes éned ezen a héten bárkit meggyőz arról, hogy van benned valami egészen egyedi. A körülötted lévő emberek képtelenek nemet mondani neked, ötleteidnek, sőt, már-már zavarba ejtően sokat bólogatnak, amennyiben felhozol valamilyen friss témát. Még mindig vannak olyan ideák a tarsolyodban, melyek megvalósíthatók, ráadásul épp időszerűek! Hozakodj elő ezekkel, hátha valaki ráharap valamelyikre, és meg akarja valósítani veled közösen. Kápráztasd el felettesedet, üzleti partnereidet vagy épp a családodat, és tedd meg a szükséges lépéseket, most biztos, hogy remekelni fogsz.

Skorpió

A heti konstellációk feltöltenek, fittségből, jókedvből és energiából nem lesz hiány. Ennek eredményeképpen a szokásosnál is bátrabban mondod ki a gondolataidat, kreatív terveidet, de nem rejted véka alá a véleményedet sem. Akkor jársz jó úton, ha ezt a sok felgyülemlett tettvágyat munkádra, karriered építgetésére, esetleg tanulásra fordítod, emellett az sem árt, ha alkalmanként besegítesz másoknak. Nagyszerű lehetőségeket kínálnak a most következő napok ahhoz, hogy életedet új irányba tereld. Hosszú távú terveidhez stabil alapot teremthetsz, engedd bátran szabadon a fantáziádat. Járj nyitott szemmel, és vedd észre, ahogy a lehetőségeket tálcán kínálja neked a sors.

Nyilas

A Hold még fogyóban van, de épp ezért lenne fontos, hogy az újhold előtt rendezd a régebben szőnyeg alá sepert problémákat, így pedig új lappal tudj indulni már a hét második felében. Ez a pár nap remek lehetőséget kínál ahhoz, hogy átgondold, milyen hibákat követtél el a közelmúltban, és mi az, amivel nem szerettél volna szembesülni. Komoly lelki terhektől szabadulhatnál meg, ha bevállalnád a bocsánatkérést. A beismerés mindig pozitív folyamatokat indít el, ami a továbbiakban lelked és szellemed megnyugvását eredményezné. A probléma gyökere abban keresendő, hogy nehezen hajlottál a kompromisszumokra, nem akartad mások véleményét meghallgatni. Pedig néha kellene... például most!

Bak

Bár a hétvégéd összességében jól telt, a hétfői napod viszont leterhelő lesz. Egészen csütörtökig érezni fogd, hogy több a tennivalód, és valahogy talán több az akadály is előtted. Az előzők ellenére mégis egészen sok fölös energiát fogsz tudni levezetni ezeken a zsúfolt napokon úgy, hogy azt a munkádba, tanulásba vagy otthonod formálásába fekteted. Nagyszerű érzés lesz, hogy bár a fáradtság felüti fejét mindennapjaid során, mégis pozitív, építő tevékenységre tudod használni ötleteidet, erődet. A negatív gondolatok nem lelik helyüket körülötted, és ki tudod kerülni a vitás helyzeteket is. Hozz létre valami újat és szokatlant, valami nagyon vonzót, vívd ki mások elismerését.

Vízöntő

Kiváló lehetőségeket kínál számodra a következő pár nap, olyan területeken csillogtathatod meg a tudásodat, melyeken régóta korlátozva voltál. Új kapuk nyílnak meg előtted, érdekes és hasznos egyezségeket köthetsz, új munka vagy tanulás mellett kötelezheted el magadat, sőt, talán valamilyen karitatív tevékenységet is bevállalsz. Egy biztos: munkád, karriered és magánéleted is lendületbe jön, minden felfelé ível, bármibe is fogj most, az gyors sikert hoz számodra. Ha esetleg költözésen gondolkodsz, az is nagyon jó lépés lenne. Igazából nincs semmilyen jelentős gát előtted, még az ellenlábasaid egy részét is a saját oldaladra tudod állítani.

Halak

Ne vegye el a kedvedet semmitől az, ha a következő napokon a cél nem mindig szentesíti az eszközt. Erődön felül próbálsz teljesíteni, mások kedvében járni, elvárásoknak megfelelni, ám mégis sok akadály állja utadat. A hét első felét még uraló fogyó hold nem az építkezés ideje – ám végül fordul a kocka, és az újholddal friss lendület érkezik hozzád. A változásig ne légy túl szigorú vagy kritikus önmagadhoz, elég lesz az is, ha a környezetben lévő emberek számon kérnek rajtad különféle dolgokat. Egyszerűen csak légy önmagad, végezd el azokat a teendőket, amelyekkel megbíznak, ám ne vállalj erődön felüli többletmunkát. Ha mosolyogsz, az már félmegoldás lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.