A 4 legveszélyesebb pornós fogás - ne próbáld ki!

pornó szex szexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tökéletes alakú nők, kidolgozott testű férfiak és nyakatekert pózok - néhanapján te is belenézel egy-egy szexfilmbe? Bár tény, hogy időnként izgató fogásokat leshetsz el a szereplőktől, ám néhány pornós "trükk" kipróbálása kifejezetten veszélyes lehet. Íme, a legnagyobb pornós hazugságok!

iStockPhoto
iStockPhoto

1. hazugság: előjáték nélkül is élvezetes a szex

Véletlenül összefutsz egy jóképű pasival az utcán, egy kacér pillantás kíséretében behívod őt a lakásodba, ahol aztán pillanatok alatt megszabadultok a ruhadarabjaitoktól, és bele is vágtok a dolgok kellős közepébe... ismerős ábránd? A spontán randiig és a vetkőzésig minden rendben is van, de az előjáték nélküliszexcsak egy elcsépelt pornófilmes fogás: ne legyen lelkiismeret-furdalásod, ha egy meztelen férfitest látványától nem gerjedsz be azonnal! A legtöbb nőnek legalább öt-tízpercnyi kényeztetésre van szüksége behatolás előtt, különben a szex komoly fájdalmat, az érzékeny bőrfelületen pedig apróbb sérüléseket is okozhat - nemcsak neked, hanem a partnerednek is!

A Life.hu tippje

Ha már mindenképpen szexisre akarod venni a figurát, szerezz be testhez simuló latexruhát, vagy csak egyszerűen kapj magadra egy magas sarkú cipőt! Ha a szelídebb előjátékot kedvelitek, válogassatok a világirodalom legizgatóbb erotikus könyvei közül - lapozzatok bele például Cathryn Cooper Vénuszdombi mesék vagy Pierre Choderlos de Laclos Veszedelmes viszonyok című könyvébe.


2. hazugság: a "pornós" az igazi orális szex

Nem nehéz elképzelni, hogy a pornófilmek kedvenc jelenete, a "mélytorok" technika a pasik kedvenc ábrándjai közé tartozik, ennek ellenére mégis érdemes nemet mondanod rá - az orális szexnek ez a fajtája ugyanis nemcsak fizikailag kellemetlen a nők számára, hanem sokszor kifejezetten kínos és megalázó is lehet! Még csak anatómiai érveket sem tudunk felsorakoztatni a "mélytorok" mellett, a pénisznek ugyanis a felső egynegyede-egyharmada a legérzékenyebb, itt helyezkedik el a legtöbb idegvégződés, vagyis ezt a részt érdemes igazán kezelésbe venni!

A Life.hu tippje

Azért a többi erogén zónát se hagyd ki a kényeztetésből! A comb belső oldalát, a herék mögött található gátat, valamint a pénisz tövét is érdemes az ujjaiddal vagy az ajkaiddal simogatnod, ezeknek a részeknek a cirógatása garantáltan a mennyekbe repíti a pasidat, akinek nagy valószínűséggel eszébe sem jut majd reklamálni!

iStockPhoto
iStockPhoto

3. hazugság: anális szex probléma nélkül

Ahogy a hagyományos behatolást sem előzi meg hosszas előjáték, úgy az anális szexhez is (látszólag) mindenféle előkészítés nélkül fognak neki a szexfilmek szereplői - ebben a dologban a pornószínészeket utánozni nemcsak butaság, hanem veszélyes is! Ahhoz ugyanis, hogy valóban élvezd az anális szexet, számos szabályt be kell tartanod: így például érdemes egy közös fürdőzéssel vagy zuhanyzással indítanotok az estét, majd síkosítóval felszerelkezve hozzálátnotok az előjátéknak.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=afJlrPDO124oUwYp


Ne dőlj be az orgazmust imitáló pornószínésznőknek, az anális behatolás az első percekben ugyanis rendszerint nem örömöt, hanem feszítő érzést okoz!

A Life.hu tippje

Ha anális szexről van szó, felejtsd el a pornófilmes nyakatekert pózokat, némelyik ugyanis fájdalmassá teheti a behatolást! Nem érdemes kipróbálnotok az álló és a guggoló pozíciókat, az anális szexhez a legjobb, ha kanál- vagy lovaglópózt választasz - ez utóbbi előnye, hogy te irányítod a mozdulatokat!


4. hazugság: óvszer nélkül igazán jó a szex

Bár az elmúlt években több HIV-pánik is kitört az amerikai pornógyártóknál, a filmek elsöprő többségében még mindig nem láthatsz óvszert - pedig vannak olyan jelenetek, amelyekben nemcsak az esetleges terhesség elkerülése, hanem különféle fertőzések megelőzése miatt is használniuk kellene. Az anális szex legfontosabb alapszabálya például az óvszer használata, enélkül makacsabbnál makacsabb nemi betegségeket kaphat el a pasid, de te is megfertőződhetsz, ha az aktus után nem cserélitek le az óvszert, és nem mosakodtok meg, mielőtt a "hagyományos formában" folytatnátok a szeretkezést.

A Life.hu tippje

Ha fel szeretnétek dobni az estéket, vásároljatok ízesített, melegítő vagy éppen bordázott változatot, de akár az apró rezgő szerkezettel ellátott péniszgyűrűt is kipróbálhatjátok - ez utóbbihoz azonban érdemes olyan pozíciót választanotok, amelyben teljesen egymáshoz simul a testetek!

Mit gondol Franco Marco?

Múltkoriban teljes mértékben felizgatott egy ruha nélkül ágyon fekvő, valódi, élő nő. Furcsa, de tényleg. Nem kellett hozzá tűsarok sem. Tudom, perverz, de vállalom. Ez a lapozgatós előjáték viszont esküszöm bejön. Ha fáradt az asszony, majd én is felolvasok neki. Vénuszdombi estimese. Előre élvezem. És ígérem, ha a harmadik fejezetnél izgalmában letépi a latexalsóm, egyáltalán nem fogom bánni, ha nem olyan mély a torka. Legfeljebb kárpótlásként megsimizi a péniszem tövét. Szép esténk lesz. A hazudós pornósok viszont mehetnek a francba. Semmi nem volt igaz? Hazugság a vásznon? Szégyen. Kiábrándultság és káosz. Már kezdem azt hinni, hogy a tanyasi csikó falloszát nyögdécselve magába helyező színésznő játéka sem volt őszinte soha. Nehéz feldolgozni. Hahaha. Párdon. Nyihaha.

Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, kérdezd Franco Marcót, aki kendőzetlen véleményével téged is felhomályosít.
Marcótól itt kérdezhetsz!
Légy Marco ismerőse az Iwiwen is!
Barátkozz Marcóval a Facebookon is!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.