Végre megnősül a népszerű tinisorozat sztárja?

házasság szerelem Diane Kruger Dawson és a haverok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan oltár elé állhat Joshua Jackson és Diane Kruger.

A népszerű tinisorozat, a Dawson és a haverok sztárja, Joshua Jackson több mint öv éve jár együtt Hollywood egyik legbájosabb szőkeségével, Diane Krugerrel, de még nem került szóba a házasság - ezidáig. A harmincnégy éves színész a napokban kétértelmű nyilatkozatot tett - lehet, hogy hamarosan oltár elé vezeti a szépséges Diane Krugert.

AFP
AFP

"Van, akinek fontos a házasság, azért, amiért. Mi azonban nem vagyunk különösebben vallásosak, így nincs rajtunk nyomás. De sohase mondd, hogy soha" - nyilatkozta nemrég a szexi sorozatsztár.

Diane már volt férjnél - 2001 és 2006 között Guillaume Canet francia színész felesége volt. A szépség a következőket nyilatkozta nemrég a témával kapcsolatban: "Bármiféle pesszimizmus nélkül mondom, hogy már nem hiszek a házasságban. Abban hiszek, hogy vannak olyan egyezségek, melyek szívből köttetnek. Semmiféle papír nem tud rábírni senkit arra, hogy maradjon, ha menni akar. Egy férfi ismerősöm mondta egyszer, hogy az út végén kellene házasodnunk, és nem az elején..."

"Egy kis kikötözés is jöhet" - Miért néznek pornót a nők? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120622-miert-neznek-pornot-a-nok-51-vallomas-18.htmlImádja egymást a Szex és New York sztárja és új kedvesehttp://www.life.hu/szeress/20120621-imadja-egymast-a-szex-es-new-york-sztarja-es-uj.htmlNem bírod ki sírás nélkül! Íme, a legmeghatóbb lánykérés, amit valaha láttunkhttp://www.life.hu/szeress/20120623-nem-birod-ki-siras-nelkul-ime-a-legmeghatobb-lanykeres-amit.htmlAmi a tankönyvekből kimaradt - nőcsábász írók eseteihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120621-ami-a-tankonyvbol-kimaradt-nocsabasz-irok-esetei.html7 érv, hogy a sportpályákról válassz szeretőthttp://www.life.hu/szeress/szex/20120621-miert-jobb-egy-sportoloval-a-szex-a-legjobb-ervek-hogy.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.