Hamarosan oltár elé állhat Joshua Jackson és Diane Kruger.

A népszerű tinisorozat, a Dawson és a haverok sztárja, Joshua Jackson több mint öv éve jár együtt Hollywood egyik legbájosabb szőkeségével, Diane Krugerrel, de még nem került szóba a házasság - ezidáig. A harmincnégy éves színész a napokban kétértelmű nyilatkozatot tett - lehet, hogy hamarosan oltár elé vezeti a szépséges Diane Krugert.

AFP

"Van, akinek fontos a házasság, azért, amiért. Mi azonban nem vagyunk különösebben vallásosak, így nincs rajtunk nyomás. De sohase mondd, hogy soha" - nyilatkozta nemrég a szexi sorozatsztár.

Diane már volt férjnél - 2001 és 2006 között Guillaume Canet francia színész felesége volt. A szépség a következőket nyilatkozta nemrég a témával kapcsolatban: "Bármiféle pesszimizmus nélkül mondom, hogy már nem hiszek a házasságban. Abban hiszek, hogy vannak olyan egyezségek, melyek szívből köttetnek. Semmiféle papír nem tud rábírni senkit arra, hogy maradjon, ha menni akar. Egy férfi ismerősöm mondta egyszer, hogy az út végén kellene házasodnunk, és nem az elején..."

"Egy kis kikötözés is jöhet" - Miért néznek pornót a nők? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120622-miert-neznek-pornot-a-nok-51-vallomas-18.html Imádja egymást a Szex és New York sztárja és új kedvesehttp://www.life.hu/szeress/20120621-imadja-egymast-a-szex-es-new-york-sztarja-es-uj.html Nem bírod ki sírás nélkül! Íme, a legmeghatóbb lánykérés, amit valaha láttunkhttp://www.life.hu/szeress/20120623-nem-birod-ki-siras-nelkul-ime-a-legmeghatobb-lanykeres-amit.html Ami a tankönyvekből kimaradt - nőcsábász írók eseteihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120621-ami-a-tankonyvbol-kimaradt-nocsabasz-irok-esetei.html 7 érv, hogy a sportpályákról válassz szeretőthttp://www.life.hu/szeress/szex/20120621-miert-jobb-egy-sportoloval-a-szex-a-legjobb-ervek-hogy.html