Amióta kiderült, hogy Ashton Kutcher Mila Kunisszal kavar, Demi Moore-nak se éjjele, se nappala.

Bár Demi és a nála jóval fiatalabb sármőr már tavaly télen szakítottak, a színésznő még mindig odáig van a jóképű, fiatal férfiért. A legújabb pletykák szerint Ashton a korban hozzá sokkal inkább illő Mila Kunis színésznővel randizgat - a hír hallatán Demi nagyon kiborult.

AFP

A sztárral már a lányai sem beszélnek, így a lassan ötvenéves színésznő igencsak maga alatt van. Ráadásul megőrül a gondolattól, hogy Mila Kunis esetleg gyermeket szüljön a volt férjének, és az is idegesíti, hogy a férfi esetleg még boldog is a dögös színésznő oldalán.

Amilyen a férfiassága, olyan a pasi személyisége (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120719-szex-szerelem-parkapcsolat-amilyen-a-ferfiassaga-olyan-a-pasi.html Tedd kockára az érzékeidet! - forró szextipp éjszakárahttp://www.life.hu/szeress/szex/20120719-tedd-kockara-erzekeidet-forro-szextipp-ejszakara.html Interneten keresi párját a VV sztárjahttp://www.life.hu/szeress/20120719-valovilag-interneten-ismerkedik-vv-veronika.html Szerinted mi számít megcsalásnak? - pasik vallomásaihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120717-szex-szerelem-parkapcsolat-szerinted-mi.html Charlie Sheen szex közben is posztolt a közösségi oldalárahttp://www.life.hu/szeress/20120717-charlie-sheen-szex-kozben-is-posztolt-a-kozossegi-oldalara.html