A Mocsár blogban megjelent hírek szerint a dél-afrikai Playboy jövő januári számának címlapján 2010-ben készül fekete-fehér fotóval fog megjelenni a csinos szőke modell.

A címlapra kerülésről a blog szerzője szerint Zimány Lindát elfelejtette értesíteni a kiadó. Hogy hogyan lehetséges ez, ITT elolvashatod. Na és persze a képért is érdemes kattintani!

Fotó: Hajdú D. András [origo]

Zimány Linda - akit nemrégiben egy teljesen átlátszó ruhában fotóztak le -  pár hónapja szakított Dzsudzsák Balázzsal, akivel hosszú ideig nagy szerelemben éltek, ám a távolság nem tett jót a kapcsolatuknak, hiszen a focista Oroszországban játszik. Úgy tűnik, Linda inkább egy közelebbi szerelmet választott magának: újabban Kedves Ferenccel, Bódi Sylvi és Debreczeni Zita exével melegedett össze.

Meztelen fenekével kedveskedik rajongóinak az énekesnőhttp://www.life.hu/szorakozz/20121220-meztelen-fenekerol-tett-fel-fotot-a-kozossegi-oldalara-rihanna.html Félmeztelen fotókon az Alkonyat sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20121207-felmeztelen-fotokon-az-alkonyat-sztarja-kellan-lutz-szinesz.html Köldökig meztelenül bulizott a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121206-erdohegyi-brigitta-koldokig-meztelenul-bulizott.html A világhírű fehérneműcég meztelen angyalahttp://www.life.hu/life/galeria/20121205-a-victorias-secret-fehernemuceg-meztelen-angyala-alessandra-ambrosio-modell.html Öltözz meztelenre! - Kacér és divatos alkalmi ruhákhttp://www.life.hu/legytrendi/20121122-kacer-es-szexi-alkalmi-ruhak.html Katalin hercegnő meztelen mellei miatt mondott le egy főszerkesztőhttp://www.life.hu/legykepben/20121125-katalin-hercegno-meztelen-mellei-miatt-mondott-le-michael-okane-az.html Robert Pattinson meztelen fotókat kért rajongóitólhttp://www.life.hu/legykepben/20121115-robert-pattinson-amerikai-szinesz-meztelen-fotokat-kert-rajongoitol.html Rihanna ismét meztelenkedikhttp://www.life.hu/legytrendi/20121114-rihanna-enekesno-meztelenkedik-a-gq-magazin-cimlapjan.html