Zimány Linda együtt jár Kedves Ferenccel

modell párkapcsolat Bódi Sylvi szerelem Zimány Linda Debreczeni Zita celeb Kedves Ferenc milliárdos sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint Zimány Linda összejött Kedves Ferenccel, aki azelőtt Bódi Sylvi, majd Debreczeni Zita párja volt. Így újabb sztármodell lett a milliárdos trófeája.

Kedves Ferenc ismét egy ismert modellt választott magának partneréül, hiszen a hírek szerint - Bódi Sylvi és Debreczeni Zita után - Zimány Linda lett a párja.

Fotó: Hajdú D. András [origo]
Fotó: Hajdú D. András [origo]


"Nyílt titok, hogy Linda és Ferenc egy pár. Hónapok óta találkozgatnak egymással, ha éppen nincsenek együtt, akkor is folyamatosan SMS-eket küldenek egymásnak. Linda pedig egy szűkebb körben nyíltan beszél erről, nem is értem, hogyan tudott ez ennyi ideig titokban maradni?" - árulta el a Blikknek egy bennfentes. Zimány Linda csak nemrégiben szakított Dzsudzsák Balázzsal, akivel hosszú ideig nagy szerelemben éltek, ám a távolság nem tett jót a kapcsolatuknak, hiszen a focista Oroszországban játszik. Úgy tűnik, Linda inkább egy közelebbi szerelmet választott magának. Nyilván Linda is pontosan tudja, hogy milyen előnyökkel jár a milliárdos barátnőjének lenni, hiszen Bódi Sylvi jégpályát, Debreczeni Zita lakást kapott a gáláns férfitól kapcsolatuk ideje alatt.

Megvan a Voice 24 továbbjutójahttp://www.life.hu/legykepben/20121214-megvan-a-voice-24-tovabbjutoja-jovo-heten-mar-elo-adasban.htmlÚj kedvesével gyakorolja a karácsonyt az ismert műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20121214-muller-attila-musorvezeto-proba-karacsonyra-vitte-parjat-rajnai-reka-fitnesz.htmlEgy iskolai lövöldözésben huszonheten haltak meg az Egyesült Államokbanhttp://www.life.hu/legykepben/20121214-egy-iskolai-lovoldozesben-huszonheten-haltak-meg-a-newtown-altalanos-iskolaban.htmlSzületési rendellenessége miatt szenvedett a Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121214-olasz-csaba-a-the-voice-versenyzojet-szuletesi-rendellenessege-miatt-csufoltak.htmlSzinte felismerhetetlen az ismert magyar humorista, annyira lefogyott!http://www.life.hu/legykepben/20121214-romokban-hever-a-hazassaga-es-szinte-felismerhetetlen-annyit-fogyott-nacsa.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.