Harry Styles Jennifer Lawrence színész Michael J. Fox Taylor Swift Conor Kennedy Beverly Hills Golden Globe-díj Vissza a jövőbe Bradley Cooper énekesnő szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem hozott szerencsét a 2013-as év Taylor Swiftnek. Mióta ugyanis szakított OD Harry-vel, minden próbálkozása kudarcba fullad, majd pedig nevetség tárgyává válik. Amikor stúdióba vonult, arról cikkeztek, hogy egy újabb szakítós számot ír majd exéről, amikor pedig a People's Choice Awardsra egy mélyen dekoltált, hófehér Ralph Lauren ruhában érkezett, azonnal elkezdődtek a találgatások, vajon a 23 éves sztár megcsináltatta-e a melleit.

A countryénekesnő, akinek legutóbb csokorba szedtük szakításait és kudarcait, újra és újra igencsak kínos helyzetekbe keveredik. Nem elég, hogy a póbálkozása a Golden Globe-gálán, miszerint Jennifer Lawrence-en keresztül randit kért Bradley Coopertől, csúnyán kudarcba fulladt, már a szülők is féltik csemetéiket a skalpvadászként elhíresült sztártól.

Mint ismeretes, Taylor, akit legutóbbi pasija aszexuálisnak és prűdnek nevezett, nemcsak a nemrég szinglivé váló Cooperre vetett szemet a díjkiosztón. Kiszúrt egy, a legutóbbi két exére, Harry Stylesra és Conor Kennedyre igencsak hasonlító 23 éves fiúcskát is. A gond csak az, hogy a srác Michael J. Fox gyermeke. Tina Fey, az est egyik házigazdája ráadásul a nagyközösnég és a világ előtt azt mondta Taylornak: "Tartsd magad távol Michael J. Fox fiától!" Egy későbbi interjúban a színész megerősítette,hogy nem szeretné, ha a fia, Sam Taylorral randizna.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A 23 éves lány ahelyett, hogy saját szakításába feledkezne, úgy döntött, inkább legjobb barátnőjének segít kimászni a gödörből. A január 19-ei UNICEF jótékonysági koncerten Selena Gomez azt nyilatkozta az újságíróknak, hogy Justin Bieberrel való szakítását Taylor segítségével sikerült átvészelnie. A 20 éves lány azt is elmondta, hogy Taylor a leginspirálóbb ember, akit ismer, pozitív és jószívű, írja a Female First. Nem csoda, hogy Taylor el tudta látni tapasztalatokkal barátnőjét, neki ugyanis komoly rutinja van a szakításban.

Annak ellenére, hogy Swift kapcsolatai sorra kudarcba fulladnak, nagy férfifaló hírében áll. Hogy az ifjú Sam Fox-nak ínyére lenne-e Taylor, arról nem szól a fáma, híres papája azonban nem szeretné, ha a lány legközelebb az ő kicsi fiát szőné dalba. Pedig nem sokan képesek egy szakításból dollármilliókat varázsolni, Taylornak azonban ez kapcsolatról kapcsolatra sikerül.

Titkos házasságok: Mária Lujza hálószobatitkaihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130118-szerelem-tortenelem-parkapcsolat-maria-lujza-napoleon-es-az-allamilag.htmlThaiföldön lett szerelmes Kasza Tibihttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20130121-kasza-tibi-magyar-enekes-fotos-thaifoldon-osszejott-egy-modellel.htmlLánykérés a levegőbenhttp://www.life.hu/szeress/20130118-lanykeres-a-levegobenszokatlan-modon-kerte-meg-baratnoje-kezet-egy-ausztral.html4 tipikus helyzet, amikor ne szexeljhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110311-szex-es-parkapcsolat-4-tipikus-helyzet-amikor-jobb-ha-kerulod.htmlBelga milliárdosokkal randizott Pippa Middletonhttp://www.life.hu/szeress/20130118-belga-milliardosokkal-randizott-pippa-middleton.htmlSzextipp: izzasztó gyönyör a szaunábanhttp://www.life.hu/szeress/szex/20130117-szex-szerelem-parkapcsolat-izzasztoan-bunos-forro-szexre-vagytok.htmlTíz híres transznemű Ázsiábanhttp://www.life.hu/szeress/20130118-a-tiz-leghiresebb-azsiai-transznemu.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.